ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισόπαλο το φιλικό με τον Πανιώνιο

Ισόπαλο το φιλικό με τον Πανιώνιο
Μαυρίας INTIME SPORTS

Ισόπαλη 1-1 ήρθε η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο Κορωπί. Χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα έδωσε ο Αναστασίου.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κορωπί. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 χάρη σε γκολ των Μπακασέτα και Μαυρία.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε από τον Κοτσόλη και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακασέτας, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με σουτ του Μαυρία ενώ και τα δυο γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα δεν είχαν παίξει τόσο πολύ ενώ δεν χρησιμοποίησε καθόλου παρότι ήταν σε θέση να παίξουν τους Στιλ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Πέτριτς, Σίλντενφελντ, Μπεργκ, Μπούρμπο, Πράνιτς.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση με 4-3-2-1 με τους Μπούι, Μέντες, Δώνη στα χαφ και τους Νίνη, Ντίνα πίσω από τον κατά συνθήκη σέντερ φορ Μαυρία.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού έκανε και δοκιμές χρησιμοποιώντας τον Μαρινάκη ως αριστερό μπακ στο δεύτερο ημίχρονο και τον Μέντες ως στόπερ στο δεύτερο 45λεπτο.

Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε ο Μαυρίας ο οποίος πλην του γκολ είχε πολλές καλές ενέργειες στην διάρκεια που αγωνίστηκε και ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα ενώ από τον Πανιώνιο ο Μπακασέτας ήταν πάρα πολύ καλός.

Οι πράσινοι είχαν μια πολύ καλή στιγμή να πάρουν τη νίκη προς το τέλος του αγώνα όταν ο Σταματάκης μετά από ωραία ενέργεια είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο δοκάρι.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (60' Αναγνωστόπουλος), Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46’ Στάικος), Νάνο (46’ Σπυρόπουλος), Μπούι (80' Σταματάκης), Μέντες, Δώνης, Ντίνας, Νίνης (75' Μπερίσα), Μαυρίας.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Χάτζηισαϊας, Παντίδος, Οικονομόπουλος, Ποζατζίδης, Μ. Γκέζος, Μπούζας, Μουζακίτης, Καθάριος, Μασούρας, Μπακασέτας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καλογεράκης, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Π. Γκέζος, Χολέβας, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Γκίνης.

Παρών ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος όπως προανήγγειλε και στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε βρέθηκε στο Κορωπί και παρακολούθησε από κοντά την φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Αναστασίου. Επίσης εκεί ήταν και ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού Τάκης Φύσσας αλλά και Δημήτρης Σαραβάκος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ