ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισόπαλη στο τελευταίο της φιλικό η Αθλέτικ, 2-2 με την Αλαβές

FC Barcelona's Luis Suarez, third left, duels for the ball against Athletic Bilbao during Copa del Rey, 16 round, second leg, between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 11, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Μπιλμπάο AP

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο το βράδυ την Αλαβές στο τελευταίο της τεστ πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν εντυπωσίασαν οι Βάσκοι σε ένα ματς που είχε γκολ, νεύρα και... διακοπή στο 90'.

Αρκετά σπάνιο είναι το ενδεχόμενο να διακοπεί ένα φιλικό και μάλιστα όταν έχουν συμπληρωθεί 90 λεπτά αγώνα. Και όμως αυτό συνέβη στο φιλικό της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Αλαβές που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ και αποτέλεσε τη πρόβα τζενεράλε των Βάσκων πριν από το ματς με το τριφύλλι.

Το παιχνίδι ήταν στο 90' όταν σε εκείνο το λεπτό είχαμε την αποβολή του Ρομέρο από πλευράς Αλαβές με τους φιλοξενούμενους να μένουν με εννιά παίκτες. Ακολούθησαν νεύρα και ένταση και ο διαιτητής του αγώνα, Παλένσια Καμπαγιέρο, διέκοψε το παιχνίδι.

Μέχρι εκείνο το σημείο η αναμέτρηση που διεξήχθη υπό το βλέμμα του αναλυτή αγώνων του Παναθηναϊκού, Βασίλη Αρματά, ήταν στο 2-2 με την Αθλέτικ να προηγείται δυο φορές και να δέχεται την ισοφάριση.

Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ στο 42' με τον Βέσγκα για να γίνει πέντε λεπτά αργότερα το 1-1 από τον Ιμπάι Γκόμεθ. Στο 56' ο Αντούριθ έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1 ενώ στο 86' είχαμε το 2-2 από τον Σάντος.

Ο τεχνικός των Βάσκων, Χοσέ Άνχελ Θιγάντα χρησιμοποίησε τους Κεπά, Μποβεδά, Σαμπορί, Λαπόρτε, Σαν Χοσέ, Γουίλιαμς, Σουσαέτα, Λέκουε, Βέσγκα, Ραούλ Γκαρσία, Κόρντομπα.

Ενώ στο δεύτερο μέρος πέρασε στο ματς και τους Χερέριν, Ντε Μάρκος, Ετσέιτα, Μικέλ Ρίκο, Σάμπι Μερίνο, Μουνιαΐν και Αντούριθ.

Οι Βάσκοι δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους αλλά δεν αποκλείεται ο Θιγάντα να θέλησε να κρύψει κάποια πράγματα και μην ξεχνάμε ότι επρόκειτο για φιλικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ