ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ίσακ: "Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, θα ήταν ωραίο να πάω εκεί"

Ίσακ: "Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, θα ήταν ωραίο να πάω εκεί"
2014 LARS RONBOG

Οι Σουηδοί επαναφέρουν το θέμα του Μίκαελ Ίσακ για τον Παναθηναϊκό με τον ίδιο τον 23χρονο στραίκερ να βάζει επιπλέον... λάδι στην φωτιά με της δηλώσεις του.

Ένα νέο δημοσίευμα στην Σουηδία επαναφέρει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 23χρονο Σουηδό στράικερ Μίκαελ Ίσακ ο οποίος παίζει στην Δανία με την Ράντερς.

Σύμφωνα με τους Σουηδούς το τριφύλλι έχει κάνει νέα πρόταση στον σύλλογο του Ίσακ με τον διεθνή φορ να δηλώνει έτοιμος να παίξει στους πράσινους και ως συμπαίκτης του Μάρκους Μπεργκ.

Το δημοσίευμα ξεκινάει αναφέροντας:

"Ο Μίκαελ Ίσακ έχει κερδίσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ δυο συνεχόμενες χρονιές. Τώρα θα μπορούσε να καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Ο Ίσακ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ράντερς.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Σουηδό στράικερ αλλά έχει λάβει αρκετές αρνητικές απαντήσεις από τον σύλλογο της Δανίας.

Τώρα το ελληνικό κλαμπ έχει κάνει μια νέα πρόταση για τον Ίσακ σύμφωνα με το Fotbolltransfers.com".

Στη συνέχεια φιλοξενούνται δηλώσεις του Ίσακ που αναφέρει αρχικά:

"Κρατάω τις πόρτες ανοιχτές αλλά θα προτιμούσα να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Το πλάνο ήταν να γυρίσω πίσω στην Σκανδιναβία να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να πάω πάλι στο εξωτερικό".

Και συνεχίζει λέγοντας:

"Δυο χρόνια στην σειρά τώρα έχω κερδίσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ και θα σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω και πάλι στο εξωτερικό. Εγώ όμως είμαι επικεντρωμένος στις προπονήσεις καθώς για τα υπόλοιπα φροντίζει ο ατζέντης μου. Μένει ένα ακόμα παιχνίδι και μετά θα πετάξω για την Βραζιλία και τους Ολυμπιακούς αγώνες για τους οποίους ανυπομονώ".

Σε ερώτηση για το πως θα έβλεπε μια πιθανή μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό απάντησε:
"Είναι ξεκάθαρο ότι θα ήταν κάτι πολύ ωραίο. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ στο οποίο θα ήθελα να παίξω εάν πήγαινα εκεί θα μπορούσα να πω πω περισσότερα. Τώρα όμως δεσμεύομαι με συμβόλαιο με την Ράντερς και θέλω να δείξω σεβασμό στο κλαμπ"

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στον έτερο Σουηδό, Μάρκους Μπεργκ, με τον οποίο θα μπορούσε να είναι συμπαίκτης:

"Δεν τον ξέρω προσωπικά τον Μάρκους αλλά τον έχω δει να παίζει. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Αν έπαιρνα μεταγραφή εκεί θα ήταν πολύ πιο εύκολο να μπω στο κλίμα έχοντας συμπαίκτη έναν παίκτη που επίσης είναι Σουηδός". .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ