ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ιντεπεντιέντε για Τσάβες και Καμπέσας"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Ιντεπεντιέντε φέρεται να έχει στο στόχαστρο της δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διαδικασία της αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό, τον Αντρές Τσάβες και τον Μπράιαν Καμπέσας.

Ο Μπράιαν Καμπέσας εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει με την Αβελίνο, ο Αντρές Τσάβες βρίσκεται μεταξύ της Μπελγράνο και της Εστουντιάντες, όμως η Ιντεπεντιέντε καραδοκεί για τους δύο ποδοσφαιριστές που τυπικά ακόμα, ανήκουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με αναφορές στον αργεντινικό Τύπο, η "ελ ρόχο" έχει στη μεταγραφική λίστα της τον Τσάβες και τον Καμπέσας και έχει κάνει διερευνητικές επαφές με τους εκπροσώπους τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχει προσεγγίσει επίσημα τον Παναθηναϊκό ή την Αταλάντα, αφού δεν έχει καταλήξει εάν θα ασχοληθεί.

Όμως, εάν η Ιντεπεντιέντε καθυστερήσει ενδέχεται να μην προλάβει, τουλάχιστον τον Καμπέσας. Ο 20χρονος εξτρέμ από το Εκουαδόρ έχει προχωρημένες συζητήσεις με την Αβελίνο, ενώ η Αταλάντα προτιμά να τον παραχωρήσει δανεικό στην Ιταλία.

Όσο για τον Τσάβες, τα ρεπορτάζ της Μπελγράνο παραδέχονται το ενδιαφέρον, αλλά επισημαίνουν ότι δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Κάτι που αναφέρεται και για την Εστουντιάντες, παρότι ο "κομαντάντε" αρέσει πέραν πάσης αμφιβολίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ