ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ινσούα: "Απέρριψα τη πρόταση από την Αργεντινή, το μυαλό μου είναι εδώ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÊÅÑÊÕÑÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÊÅÑÊÕÑÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμμανουέλ Ινσούα μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα στο συνδρομητικό κανάλι σημείωσε πως έχει το μυαλό του αποκλειστικά στον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι απέρριψε την πρόταση που είχε από την Κολόν.

Πριν από λίγες μέρες ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Εμμανουέλ Ινσούα, δέχτηκε πρόταση να επαναπατριστεί με την Κολόν να τον ζητάει ως δανεικό για 18 μήνες.

Όπως τόνισε ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" απέρριψε αυτή τη πρόταση καθώς του αρέσει που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό παρά τα προβλήματα της ομάδας.

Αναφορικά με το παιχνίδι με τους Φαίακες και τη δική του παρουσία ήταν ικανοποιημένος και ευχήθηκε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και τι άλλαξε σε σχέση με το προηγούμενο ματς:
“Να πω ότι είμαι χαρούμενος για αυτή τη μεγάλη νίκη την οποία την αξίζαμε γιατί παίξαμε πάρα πολύ καλά. Βεβαίως μέχρι τώρα τα αποτελέσματα που είχαμε φέρει ήταν άσχημα, πιστεύω ότι μέχρι τώρα είχαμε πιάσει πάτο αλλά βγάλαμε την περηφάνια μας και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι”.

Για το αν αποκτά ψυχολογία ενόψει και των εκτός έδρας αγώνων:
“Έχω συνείδηση αυτού που είπατε αλλά πραγματικά είναι άλλη η εικόνα μας εντός έδρας και άλλη εκτός έδρας. Αυτό πρέπει να το ανατρέψουμε και ουσιαστικά πρέπει το ίδιο καλό παιχνίδι παιχνίδι που κάναμε εντός έδρας να το κάνουμε και εκτός έδρας. Στην αυτοκριτική που θα έκανα αυτό ακριβώς πρέπει να πετύχουμε. Δεν μπορούμε να έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά ή δυο διαφορετικές εικόνες. Αυτή η νίκη έχει ανεβάσει τη ψυχολογία μας και ελπίζω να έχουμε και μια καλή συνέχεια”.

Για τη δική του απόδοση:
“Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν πως όταν μπορούμε να έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτούμε ρυθμό και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση μας. Εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι καλά στον Παναθηναϊκό παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, εγώ έκανα ότι μπορούσα. Και θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε”.

Για την πρόταση της Κολόν και αν την απέρριψε:
“Όχι ακριβώς. Ο ατζέντης μου με είχε πληροφορήσει για μια πρόταση από ομάδα της Αργεντινής. Εγώ βεβαίως την απέρριψα και την απέρριψα διότι είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, μου αρέσει εδώ και πιστεύω πως μπορώ να δώσω πολλά και να έχω συνέχεια στο παιχνίδι μου και μπορώ να προσφέρω πολλά σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που είναι ο Παναθηναϊκός και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πάρα μόνο τον Παναθηναϊκό”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ