ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ινσούα: "Αισθανόμαστε μόνοι μας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εμάνουελ Ινσούα σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως όλοι πλέον στο τριφύλλι αισθάνονται πως κανείς δεν είναι με το μέρος τους.

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα. Τη Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ που προήλθε από τακουνάκι του ρέφερι της αναμέτρησης και ο Εμάνουελ Ινσούα μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν μπορούσε να μην σταθεί στο γεγονός πως όλα λειτουργούν υπέρ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού.

Επίσης σημείωσε πως οι παίκτες και ο προπονητής του τριφυλλιού αισθάνονται μόνοι τους και πως δεν έχουν βοήθεια από κανένα. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί το σημερινό ήταν το σημαντικότερο τελευταίο ντέρμπι για αυτή τη σεζόν. Το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε μετά από... ασίστ του διαιτητή. Ψάχναμε την ισοφάριση, σίγουρα το 0-3 είναι "βαρύ" σκορ».

Για τον εκνευρισμό του:
«Ίσως ήταν κάποια στιγμή εκνευρισμού μέσα στον αγώνα. Περνάμε δύσκολες στιγμές, εκτός από εμάς και τον προπονητή, αισθανόμαστε πως ο περίγυρος δεν μας βοηθά. Βλέπαμε πως όλα ήταν υπέρ του αντιπάλου. Είμαστε στεναχωρημένοι».

Για το αν άδειασε από ψυχικά αποθέματα ο Παναθηναϊκός:
«Ίσως τώρα να το εισπράττω έτσι. Πάντα σκέφτεσαι το επόμενο ματς. Οι παίκτες και ο προπονητής αισθανόμαστε μόνοι μας, θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Ελπίζω να το καταφέρουμε στο επόμενο ματς».

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: "ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ 3-0"

Από την πλευρά του ο Φάνης Τζανδάρης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε να χάσει με 3-0 με βάση την εικόνα που είχε στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, νομίζω δεν μας άξιζε να ηττηθούμε με σκορ 3-0 ωστόσο η ήττα ήρθε και δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Πρέπει να προχωρήσουμε, να το ξεχάσουμε σύντομα, ένα παιχνίδι έμεινε για το τέλος της σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει μετά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ