ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιμπάρμπο: "Στον Παναθηναϊκό υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
Ιμπάρμπο EUROKINISSI SPORTS

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Κάλιαρι ότι στον Παναθηναϊκό υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Στην Κάλιαρι όπου ανήκει επέστρεψε ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός επιθετικός παρουσιάστηκε την Πέμπτη (2/2) από την ομάδα της Σαρδηνίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, το οποίο αποδείχθηκε σύντομο.

Ο 26χρονος φορ είπε για την παρουσία του στους "πράσινους": "Στον Παναθηναϊκό ήμουν καλά στην αρχή. Έπαιζα όσο ήθελα. Ένιωθα άνετα με τον Αντρέα Στραματσόνι. Έφτιαξε καλή ομάδα, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Υπήρξαν εξωαγωνιστικά προβλήματα. Στη συνέχεια δεν συμφωνήσαμε στο να παραμείνω στην ομάδα. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής του πρωταθλήματος, μίλησα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αλλά δεν συμφωνήσαμε. Έτσι, αποφάσισα να απευθυνθώ στην Κάλιαρι, για να κάνει αυτή συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό".

Μίλησε και για τα χρόνια μακριά από την Κάλιαρι: "Πέρασα δύσκολες στιγμές, είχα και τραυματισμούς. Σε μερικές ημέρες θα είμαι έτοιμος να τεθώ στη διάθεση του προπονητή. Δεν θέλω να πάρω ρίσκο να παίξω άμεσα και να τραυματιστώ πάλι. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Έχω πλέον μεγαλώσει και είμαι πιο ώριμος. Έχω χάσει δύο χρόνια ποδοσφαιρικά και έχω γυρίσει για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Θέλω να βιώσω όσα έχασα...".

Ιμπάρμπο: "Στον Παναθηναϊκό υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ