ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλες οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ιμπάρμπο

Όλες οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ιμπάρμπο

Διαβάστε τι δήλωσε ο Βίκτορ Ιμπάρμπο στο Sport24.gr για όσα γράφονται για τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Κάλιαρι. Αποκαλυπτικοί οι Ιταλοί για τους όρους της μεταγραφής του Κολομβιανού επιθετικού.

Διπλωματικός ήταν ο Βίκτορ Ιμπάρμπο μιλώντας στο Sport24.gr, αναφορικά με τα ιταλικά δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός και η Κάλιαρι απέχουν ελάχιστα από τη συμφωνία για τη μεταγραφή του. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής προτίμησε να παίξει... αμυντικά, παρότι είναι επιθετικός!

Ρεπορτάζ: Μπάμπης Τσιμπίδας, Βασίλης Τεμπέλης

"Ακόμα δεν έχω ενημερωθεί, δεν μπορώ να πω κάτι για όσα γράφονται" ήταν η απάντηση του Ιμπάρμπο στο Sport24.gr. Μία αντίδραση που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παράλογη, ειδικότερα από τη στιγμή που ακόμα βρίσκεται στο Μεντεγίν...

Οι όροι του δανεισμού

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο πήρε σειρά μετά το "Tuttomercaroweb" και αποκάλυψε τους όρους της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την Κάλιαρι. Καταρχάς, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο το πρωί της Παρασκευής (17/6), ήταν παρόντες ο Αντρέα Στραματσόνι, ο ατζέντης του 26χρονου στράικερ, ο πρόεδρος της Κάλιαρι Τομάσο Τζιουλίνι και ο αθλητικός διευθυντής, Στέφανο Καποζούκα.

Σε ότι αφορά τη μεταγραφή, πρόκειται για δανεισμό ενός έτους με αντίτιμο 1 εκατομμυρίου ευρώ και τον Ιούνιο του 2017, προβλέπεται οψιόν αγοράς 6 εκατομμυρίων ευρώ. επίσης, έχουν συμπεριληφθεί μπόνους, που θα ενεργοποιηθούν ανάλογα με την πορεία του Παναθηναϊκού στο Europa League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ιμπάρμπο αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη (22/6) ή την Πέμπτη (23/6), ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ακόμα, φέρεται να τον διεκδικούσαν η Βαλένθια και ο Ολυμπιακός, αλλά εκείνος προτίμησε τον Παναθηναϊκό λόγω του Στραματσόνι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ