ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιμπάρμπο: "Να νικάμε σε κάθε ματς"

Ιμπάρμπο: "Να νικάμε σε κάθε ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σίγουρος για τον εαυτό του και τα όσα μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βίκτορ Ιμπάρπο μετά την πρώτη του προπόνηση με το τριφύλλι την Παρασκευή το πρωί σύμφωνα με όσα δήλωσε στον απεσταλμένο του Sport24 στην Ολλανδία.

Σοβαρός, μετρημένος και σίγουρα πολύ… κουρασμένος, αφού ότι μόλις είχε ολοκληρώσει την πρώτη του προπόνηση, έπειτα από έναbreakδύο εβδομάδων για διακοπές, αλλά με αυτοπεποίθηση και διάθεση για να μπει και να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό. Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο (περί ου ο λόγος) τέθηκε πλέον στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι απ’ το πρωί της Παρασκευής (1/7) και έδειξε μεγάλο ζήλο για να προσαρμοστεί γρήγορα στα «θέλω» του προπονητή του. Στις πρώτες του δηλώσεις στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ, ο Κολομβιανός επιθετικός στάθηκε σε μία λέξη. Νίκες!

ΤΕΧΕΛΕΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την προπόνηση;
«Είναι μόλις η πρώτη ημέρα και αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Τώρα αυτό που μετράει είναι να πραγματοποιήσουμε ένα καλό πρωτάθλημα…».

-Πες μας δυο λόγια αναφορικά με τους στόχους σου με τον Παναθηναϊκό;
«Είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, έτσι ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Να νικάμε σε κάθε ματς».

-Σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτόν τον καιρό;
«Βρισκόμουν για περίπου δεκαπέντε ημέρες σε διακοπές, οπότε είναι λογικό να μην είμαι έτοιμος αλλά για αυτό το λόγο ήρθα το συντομότερο δυνατό, να προπονηθώ με την ομάδα, ώστε να είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί…».

-Σε ποια θέση προτιμάς να αγωνίζεσαι, στην κορυφή ή στα άκρα της επίθεσης;
«Αυτή είναι απόφαση του προπονητή μου και αυτός θα μου πει τι επιθυμεί. Εγώ, πάντως, είμαι διαθέσιμος για ότι μου ζητήσει ο κύριος Στραματσόνι».

Ιμπάρμπο: "Να νικάμε σε κάθε ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ