ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιμπάρμπο alert, ήρθε στην Αθήνα ο Κολομβιανός

Ιμπάρμπο alert, ήρθε στην Αθήνα ο Κολομβιανός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/1) στην Αθήνα μετά από εικοσιπέντε μέρες που ήταν αγνοούμενος και έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Καταγγέλθηκε η σύμβαση του από τους πράσινους.

Η είδηση της Πέμπτης... έσκασε σαν βόμβα και είχε να κάνει με την επιστροφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο στην Αθήνα. Ο Κολομβιανός επιθετικός ο οποίος αγνοούνταν και δεν είχε δώσει σημάδια ζωής στους πράσινους από τις 27 Δεκεμβρίου επέστρεψε στην χώρα μας.

Ο Ιμπάρμπο ήρθε μαζί με τον εκπρόσωπο του στην Ελλάδα και αναμένεται άμεσα να έχει συνάντηση με το Νίκο Λυμπερόπουλο προκειμένου να βρεθεί λύση με τον Κολομβιανό επιθετικό και να λυθεί το συμβόλαιο του με τον διεθνή επιθετικό ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους πράσινους.

Η άφιξη βέβαια του Κολομβιανού αναμένεται να τρέξει τις εξελίξεις σε ένα θέμα που έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τριφύλλι και έχει παίξει ρόλο ώστε να πάνε λίγο πίσω οι μεταγραφές.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Η παρουσία Ιμπάρμπο στην χώρα μας όμως δεν αλλάζει το παραμικρό στις νομικές διαδικασίες που έχει κινήσει οι πράσινοι κατά του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός που έχει κάνει όλες τις δέουσες νομικές ενέργειες για να προστατεύσει τα συμφέροντα του έχει καταγγείλει ήδη την σύμβαση με τον διεθνή ποδοσφαιριστή και αυτό δεν αλλάζει.

Κάθε προσπάθεια της πλευράς του Ιμπάρμπο περί επίλυσης της διαφοράς χωρίς οι δυο πλευρές να φτάσουν στα δικαστήρια θα εκτιμηθεί από τους πράσινους προτού ληφθεί η όποια απόφαση αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι οι δυο πλευρές να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Μην χάσεις τις εκπτώσεις Footshirts

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ