ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ικανοποίηση και τριήμερο ρεπό από τον Στραματσόνι

Ικανοποίηση και τριήμερο ρεπό από τον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στραματσόνι έμεινε ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών και τους παρείχε τρεις ελεύθερες ημέρες. Ζήτησε φιλικό με δυνατό αντίπαλο ο Ιταλός.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και μέχρι την έναρξη των play offs, μεσολαβούν πολλές ημέρες. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει προσαρμόσει ανάλογα το προπονητικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, ώστε να διατηρήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση και να τους έχει στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση στα επίσημα παιχνίδια.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανθρακικού με 6-1, ο Στραματσόνι εξέφρασε στους παίκτες του την ικανοποίηση του για την απόδοση τους. "Είμαι ευχαριστημένος που παίξατε με πειθαρχία και συγκέντρωση και δεν αφήσατε περιθώρια στον αντίπαλο" ανέφερε ο Ιταλός προπονητής.

Έπειτα, τους ενημέρωσε ότι έχουν τριήμερο ρεπό και η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί το πρωί της Πέμπτης (21/4) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Στραματσόνι δεν παρέλειψε να ζητήσει επαγγελματισμό και στην εξωγηπεδική συμπεριφορά τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους σε τρεις ημέρες.

Ακόμα, ο Στραματσόνι είχε συζήτηση με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ζήτησε να κλειστεί φιλικό παιχνίδι για την Κυριακή 24/4, με προτίμηση μια ομάδα της Super League. Η επιδίωξη του Ιταλού είναι ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους, για να έχει ρυθμό και ανταγωνιστικότητα.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ