ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ικανοποιημένος με όλους και όλα ο Αλαφούζος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την νίκη επί του Ολυμπιακού και για την άρτια διεξαγωγή του ντέρμπι στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και η εξαιρετική απόδοση του, "έφτιαξαν" τη διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου το βράδυ της Κυριακής (19/3). Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αποχώρησε χαμογελαστός από το "Απόστολος Νικολαΐδης", κάτι που είχε να συμβεί αρκετό καιρό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Παρότι ήταν ευδιάθετος, ο Αλαφούζος ήταν λακωνικός στην τοποθέτηση τους προς τους δημοσιογράφους, έξω από τη θύρα των επισήμων. "Πρέπει να κερδίσουμε", ήταν η μόνη ατάκα που πρόφερε και δεν απάντησε σε άλλη ερώτηση.

Έμεινε πιστός στην επιλογή του να μην επισκέπτεται τα αποδυτήρια, ωστόσο επικοινώνησε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τους συνεχάρη για το νικηφόρο αποτέλεσμα και τους ζήτησε να μεταφέρουν τα συγχαρητήρια του στους ποδοσφαιριστές.

Ο Αλαφούζος δεν ξέχασε και τα στελέχη της ΠΑΕ, τα οποία το τελευταίο δεκαήμερο μόχθησαν πάρα πολύ για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Ο εφοπλιστής απένειμε τα εύσημα στους συνεργάτες του, δηλώνοντας ικανοποιημένος επειδή δεν συνέβη το παραμικρό.

ΣΤΗ ΣΟΥΪΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ"

Αναμφίβολα, το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, στη σουίτα του δεύτερου, θα προκαλέσει συζητήσεις. Όμως, δεν κρύβεται κάποια θεωρία συνωμοσίας πίσω από την κοινή παρουσία τους, παρά μόνο ότι είδαν δίπλα-δίπλα το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ