ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ίδια αποστολή με αυτήν της Τούμπας για τον Παναθηναϊκό

Ίδια αποστολή με αυτήν της Τούμπας για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ τους ίδιους ποδοσφαιριστές που είχαν ταξιδέψει και στην Θεσσαλονίκη. Εκτός και πάλι οι Χουχούμης, Πέτριτς, Κλωναρίδης.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώνει από την Κυριακή με την υπόθεση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και στο πλαίσιο αυτό ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος δεν αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα συμπεριέλαβε στην αποστολή των πράσινων τους 20 που είχε μαζί του και στην νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Άλλωστε ο 42χρονος τεχνικός των πράσινων δεν είναι κάποιο άλλο πρόβλημα πλην των ήδη γνωστών με τις απουσίες των Χουχούμη, Πέτριτς και Κλωναρίδη. Μάλιστα και ο Τριανταφυλλόπουλος που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα τις ξεπέρασε αλλά τελικέ έμεινε εκτός.

Πλην των τεσσάρων προαναφερθέντων εκτός έχουν μείνει και οι Κότσαρης, Μέντες, Μπούι, Σταματάκης και Αγγελόπουλος Β.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (31/05/2015 - 20:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και τέλος ασκήσεις ανάπτυξης με τελειώματα.

Χουχούμης, Πέτριτς και Κλωναρίδης συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play-offs της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης και Μπερίσα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ