ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ηρεμία και προσήλωση σύστησε ο Στραματσόνι

Ηρεμία και προσήλωση σύστησε ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε με τον Μάρκους Μπεργκ για τη στοχοποίηση του από την ομάδα της Μπρόντμπι, ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να μην επαναπαυτούν στο 3-0 του "Απόστολος Νικολαΐδης". Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η ΠΑΕ ανέλαβε δράσεις προκειμένου να προστατεύσει τον Μάρκους Μπεργκ εν όψει της ρεβάνς της Κοπεγχάγης, ωστόσο αυτές αφορούν τα εκτός αγωνιστικού χώρου. Με όσα συμβαίνουν ελλοχεύει ο κίνδυνος να επηρεαστεί ο Σουηδός και να παρουσιαστεί αποσυντονισμένος στο δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει αντιληφθεί ότι οι προσπάθειες των Δανών αποσκοπούν στον επηρεασμό του Μπεργκ και θα προσπαθήσει να τον αποφορτίσει. Πριν την έναρξη της προπόνησης του Σαββάτου (20/8), ο Ιταλός συνομίλησε με τον Σουηδό για τα τεκταινόμενα και οι προτροπές του στοχεύουν να τον κρατήσουν συγκεντρωμένο και ψύχραιμο.

Πέραν του Μπεργκ, ο Στραματσόνι μίλησε με τους άλλους έμπειρους της ομάδας (Ζέκα, Λεντέσμα, Μέστο, Μολέντο και Λέτο), ζητώντας τη συνδρομής τους για την διατήρηση της ηρεμίας. Κυρίως, για να εμπεδωθεί το συναίσθημα ότι η πρόκριση δεν έχει κερδηθεί ακόμα και απαιτείται σοβαρότητα εν όψεις του αγώνα στο Brondby Stadion.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι παραινέσεις ενώπιον όλων των παικτών, πριν από την έναρξη της προπόνησης. Το μήνυμα του Ιταλού ήταν ξεκάθαρο και σαφές:

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση σας. Πετύχαμε τρία γκολ και δεν δεχτήκαμε, κάτι που σημαίνει πως έχουμε σημαντικό προβάδισμα. Αλλά μην θεωρήσετε ότι τελειώσαμε. Έχουμε άλλο ένα ημίχρονο και μετά θα προκριθούμε. Προέχει να είμαστε σοβαροί την Πέμπτη, ώστε να πετύχουμε τον πρώτο στόχο μας και να βγάλουμε την πίεση που είχαμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ