ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ημίμετρο" για τον ΠΑΟ η απόφαση Κοντονή

"Ημίμετρο" για τον ΠΑΟ η απόφαση Κοντονή
Αλαφούζος, Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ουδείς... πανηγυρίζει στον Παναθηναϊκό με την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για τη ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας, προσδοκούν σε πιο δραστικά μέτρα.

"Χαμένη ευκαιρία" θεωρούν στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (3/3), μετά τα γεγονότα της Τούμπας. Εκτίμηση του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του είναι ότι θα μπορούσαν να είχαν ληφθεί πιο δραστικά μέτρα από την πλευρά της Κυβέρνησης, δηλαδή να φτάσει μέχρι και στην απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος.

Γι' αυτό το ενδεχόμενο, μάλιστα, ο Αλαφούζος ήταν απολύτως έτοιμος – αν και βρισκόταν στο εξωτερικό – περιμένοντας και τη στάση του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Η πράσινη ΠΑΕ δεν προέβη σε επίσημη ανακοίνωση μετά τις εξελίξεις της Πέμπτης (3/3), ούτε εξέφρασε την άποψή της ανεπίσημα, μέσω κάποιας "διαρροής" προς τα media.

Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί την Παρασκευή (4/3) και να τοποθετηθεί όχι μόνο για τα γεγονότα της Τούμπας, αλλά και για τις αποφάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού και για τις θέσεις κάποιων ομάδων... Σε κάθε περίπτωση, στον Παναθηναϊκό θεωρούν "ημίμετρο" την απόφαση για ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας, εκτιμώντας πως το πρόβλημα δεν λύνεται μόνο με αυτόν τον τρόπο, διότι έχει πολύ βαθιές ρίζες.

Η επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου από το εξωτερικό δεν αποκλείεται να συνδυαστεί άμεσα με δυναμική τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον διαιτητή Ανδρέα Παππά, γι΄ αυτό που στο Τριφύλλι αποκαλούν "σύστημα" και "καθεστώς", αλλά και για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ