ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήλθαν, είδαν και τσεκάρουν για τον Παναθηναϊκό

Ήλθαν, είδαν και τσεκάρουν για τον Παναθηναϊκό

Διαβάστε στο Sport24.gr για τον άνθρωπο ο οποίος συνόδευε τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού στο ματς Ράσινγκ - Αρχεντίνος και για τη λεπτομέρεια που "άνοιξε" εκ νέου την αγορά της χώρας.

Η αργεντική ιστοσελίδα www.racing.com.ar αποκάλυψε τη Δευτέρα (18/4) την παρουσία δύο εκπροσώπων του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι του αργεντινικού πρωταθλήματος, Ράσινγκ Κλουμπ - Αρχεντίνος Τζούνιορς 2-2. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, οι σκάουτερ του Τριφυλλιού είχαν στο στόχαστρο τους τον 25χρονο αμυντικό, Γκαστόν Κάμπι, ενώ στη διάρκεια του ματς ξεχώρισαν τον 29χρονο επιθετικό, Ρικάρντο Νοΐρ (αριστερά στη φώτο).

Το Sport24.gr ερεύνησε περαιτέρω την υπόθεση και αφού επιβεβαίωσε ότι οι δύο άνθρωποι λειτουργούν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ανακάλυψε ότι δεν ήταν μόνοι τους. Αυτός ο οποίος τους συνόδευε ήταν ο Αργεντινός ατζέντης, Χουάν Κρουζ Ογιέρ, ο οποίος θεωρείται γνώριμο πρόσωπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ρεπορτάζ: Μπάμπης Τσιμπίδας, Βασίλης Τεμπέλης

Ο Ογιέρ είναι ο μάνατζερ ο οποίος διατηρεί προνομιακή συνεργασία με τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, εκπροσωπώντας δύο ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του, τους Λούι, Μπερτόλιο, ενώ παλαιότερα είχε τους Ρόλε, Ντε Μπλάσις και άλλους. Επίσης, έχει στο πελατολόγιο του τον Οσμάν Φερέιρα του Παναιτωλικού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι διοικούντες έχουν πειστεί για την αποτελεσματικότητα του Ογιέρ και τον έχουν επιλέξει ως "σύνδεσμο" για την είσοδο τους στην αργεντινική αγορά. Για αυτό, οι δύο συνεργάτες του Παναθηναϊκού κινούνται στην Αργεντινή με τη βοήθεια του Ογιέρ, ο οποίος τους βοηθά στις ενέργειες τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε τουλάχιστον μία περίπτωση στη διάρκεια του χειμώνα, ο Ογιέρ ήταν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και είχε επαφές με τα στελέχη του Τριφυλλιού.

Παλαιότερα, ο Ογιέρ είχε εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, την περίοδο που ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου ο Κώστας Αντωνίου. Πιο κοντά στη μεταγραφή του είχε φτάσει ο Αργεντινός επιθετικός, Χοσέ Σαντ, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στη Λανούς και τελικά κατέληξε στη Σαουδική Αραβία.

"Σύμμαχος" ο Βιγιαφάνιες

Στο πρόσφατο παρελθόν η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με την Αργεντινή, όμως κανείς δεν έδινε την ανάλογη σημασία εξαιτίας της πολυετούς απουσίας της ομάδας από τη χώρα. Ωστόσο, η μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες τον Ιανουάριο του 2016 και το ποσό που καταβλήθηκε στην Ιντεπεντιέντε, έστειλαν τα ανάλογα μηνύματα για τις προθέσεις των ανθρώπων του Τριφυλλιού. Συνεπώς, από τη στιγμή που διαπιστώθηκε η διάθεση για την αγορά ποδοσφαιριστών (καθώς και τα χρήματα...), υπάρχει και η ανάλογη ανταπόκριση στις επαφές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ