ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ώρα του Μπεργκ

Η ώρα του Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ αναμένεται να είναι στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τη Βέροια. Ο Τριανταφυλλόπουλος στο κέντρο της άμυνας, στο πλευρό του Κουτρουμπή.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Βέροια για την 3η αγωνιστική της Super League και ο Γιάννης Αναστασίου καταστρώνει τα τελευταία πλάνα του για ν' αντιμετωπίσει την ομάδα της Ημαθίας που ήρθε στην Αθήνα με υπηρεσιακό τεχνικό τον Στέφανο Γαϊτάνο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του "τριφυλλιού", τα πράγματα είναι ξεκάθαρα από τη στιγμή που απουσιάζουν ο τραυματίας Σίλντενφελντ και ο τιμωρημένος Μέντες. Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ η αμυντική τετράδα θ' αποτελείται από τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο και Νάνο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Λαγός θα έχει τον ρόλο του Μέντες ενώ στο πλευρό του θα είναι οι Αμπεΐντ και Ζέκα. Στην επίθεση, ο Μπεργκ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και θα έχει για στηρίγματα στα άκρα τους Ντίνα και Μπαϊράμι.

Ο Σουηδός φορ θα βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στην αρχική ενδεκάδα των "πρασίνων", καθώς πλέον έχει βελτιωθεί σημαντικά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενώ η παρουσία του και μόνο στο αρχικό σχήμα είναι δεδομένο ότι θα δώσει αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του, καθώς έχει δείξει έως τώρα ότι είναι ένας φορ που μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στην γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ