ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ώρα του μεγάλου ραντεβού

Η ώρα του μεγάλου ραντεβού

Το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να καταθέτει την πρόταση του για την είσοδο του στην ΠΑΕ αλλά να περιμένει να δει τα στοιχεία που θα του παρουσιάσει ο πρόεδρος του τριφυλλιού για να πάρει την απόφαση του. Ο σκεπτικισμός και ο προβληματισμός έχει διαδεχθεί την αρχική αισιοδοξία.

Η ώρα για το μεγάλο ραντεβού έφτασε. Την Πέμπτη το μεσημέρι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Γιάννης Αλαφούζος θα καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν την πρόταση του πρώτου για την είσοδο του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μια πρόταση για την οποία ακόμα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι προβλέπει και τι περιλαμβάνει καθώς τον αρχικό ενθουσιασμό με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που θα έμπαιναν στο Τριφύλλι διαδέχτηκε ο σκεπτικισμός για το τι θα γίνει με τα χρέη που υπάρχουν, όχι τόσο αυτά της ομάδας, αλλά όσα είναι γύρω από τον Παναθηναϊκό και αφορούν αποκλειστικά τον σύλλογο.

Οι δυο άνδρες θα τα πουν με το ραντεβού να έχει κλειστεί και να έχει οριστικοποιηθεί για την Πέμπτη το μεσημέρι, άλλοι λένε στις 1.00μ.μ., άλλοι στις 2.00μ.μ. και με τόπο συνάντησης "ουδέτερο" έδαφος.

Εκεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κάνει την πρόταση του για την είσοδο του στην ΠΑΕ και θα αναλύσει στον Γιάννη Αλαφούζο το πλάνο που έχει και φυσικά αναμένεται να του "αποκαλύψει" και τον "συμπαίκτη" που έχει μαζί του στην προσπάθεια του αυτή.

Οι ενστάσεις

Παράλληλα όμως θα του εκφράσει και τις ενστάσεις του σχετικά με τα χρέη της πράσινης ΠΑΕ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ναι μεν γνωρίζει, πάνω κάτω, τα χρήματα που χρωστάει ο Παναθηναϊκός με βάση τα όσα έχει πει κατά καιρούς ο Γιάννης Αλαφούζος αλλά και τα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξέρει ακριβώς πόσα και που χρωστάει το τριφύλλι.

Όπως έχουμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες οι μεγαλύτερες ενστάσεις βρίσκονται στις προεισπράξεις των εσόδων που έχουν γίνει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τους χορηγούς και τα οποία δεν θα μπορεί να τα υπολογίζει η νέα διοίκηση.

Επίσης θέλει να ξέρει τα δάνεια που έχει πάρει η ΠΑΕ ή ο Γιάννης Αλαφούζος προσωπικά αλλά και τους όρους τους και να μάθει τη σύμβαση για το προπονητικό κέντρο του Κορωπίου αλλά και τους διακανονισμούς με παίκτες του Παναθηναϊκού που μπορούν να φτάνουν σε βάθος τριετίας.

Ο προβληματισμός

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μετά την συνάντηση των δυο ανδρών και φυσικά ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει και την ενημέρωση από πλευράς του Γιάννη Αλαφούζου αμέσως μετά την συνάντηση προκειμένου να δει τι θα γίνει.

Η κίνηση αυτή θα μπορούσαμε να πούμε ότι αντιμετωπίστηκε με προβληματισμό από την άλλη πλευρά, αυτή του Γιαννακόπουλου, καθώς είναι δεδομένο ότι από τη στιγμή που θα γίνει και οικονομικός έλεγχος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αποκλείεται να γνωρίζει ακριβώς μετά την συνάντηση τι και πως συμβαίνει με τα οικονομικά στοιχεία του Παναθηναϊκού και με ότι πει ίσως βγει εκτεθειμένος. Για αυτό και δεν αποκλείεται να μην μιλήσει μαζί με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ