ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η παραδοχή των λαθών και η... γκέλα

Η παραδοχή των λαθών και η... γκέλα
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι η δημόσια παραδοχή των λαθών που έχουν γίνει μέχρι τώρα από τον Χιού Ντάλας αποτελεί ένα πρώτο βήμα και σε ότι έχει να κάνει με το "παράγκα και όραμα" τόνιζαν ότι έπεσαν σε γκέλα.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η αναμενόμενη συνάντηση των εκπροσώπων των ΠΑΕ με τον Χιού Ντάλας, υπεύθυνο αξιολόγησης και ορισμών διαιτητών της Super League που όμως δεν κράτησε περισσότερο από 45 λεπτά.

Σε μια συνάντηση που στον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι έχουν εκφράσει τις απορίες τους σχετικά με το πως ο Σκοτσέζος κρίνει από το σπίτι του τους Έλληνες διαιτητές θεωρούν ότι έγινε μια αρχή για βελτίωση των συνθηκών. Και αυτό γιατί το πρώτο βήμα για να βελτιώσεις κάτι είναι να παραδεχτείς ότι υπάρχει λάθος. Κάτι που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει γίνει από τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Ενώ τώρα ο Χιού Ντάλας μίλησε για καθαρά λάθη χρησιμοποιώντας μάλιστα τις χαρακτηριστικές εκφράσεις: "Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το μέσο όρο της απόδοσης των διαιτητών. Παράλληλα όμως δε μπορώ να μην αναφέρω ότι έχουν γίνει και σοβαρά λάθη κυρίως από τους βοηθούς. Μάλιστα για κάποια απ' αυτά τα λάθη έχω προβληματιστεί πολύ γιατί ήταν εξόφθαλμα και αφορούσαν σε περιπτώσεις καταλογισμού (ή μη καταλογισμού) γκολ".

Παράλληλα ο Σκοτσέζος ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του είναι να επιληφθεί πάνω στις ολοφάνερες αδικίες, περιπτώσεις δηλαδή που βγάζουν μάτι και τόνισε πως θέλει να αξιολογήσει ως τον Δεκέμβρη τους διαιτητές και όχι σε μεμονωμένα παιχνίδια και ακολούθως να πάρει αποφάσεις για την τύχη τους.

Θέτοντας όμως από τώρα ως πρώτη προτεραιότητα να μειωθούν οι ρέφερι της Super League. Κάτι το οποίο φυσικά και δεν βρίσκει αρνητικό τον Παναθηναϊκό. Αρκεί να μείνουν οι ικανότεροι, αν υπάρχουν ή όσοι υπάρχουν.

Σε ότι έχει να κάνει με την πρωτοβουλία που πήρε ο Ολυμπιακός να προβάλει διαμαρτυρόμενος το τελευταίο «τεύχος» του "παράγκα και όραμα", στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι οι ερυθρόλευκοι με αυτή την κίνηση έπεσαν σε γκέλα. Αφού ζήτησαν από λάθος άνθρωπο να παρέμβει.

Και η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον Σκοτσέζο που τους είπε: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος το λέει και ποιος το φτιάχνει αυτό, δεν είναι αυτή η δουλειά μου».

Στον Ολυμπιακό καταλογίζουν προσπάθεια να καλύψει τα κακώς κείμενα στην ελληνική διαιτησία, εξού και η απάντηση των Φύσσα - Κωνσταντίνου ότι δεν φτάνει ούτε μια ώρα αν φτιάξουν ένα DVD με τα λάθη που γίνονται. Οπως επίσης και ότι αν όλα ήταν καλά, η ΕΠΟ δεν θα κατέφευγε στην λύση του Ντάλας ως αρχιδιατητή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ