ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η παραδοχή του Τριτσώνη

Η παραδοχή του Τριτσώνη
INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Τριτσώνης φέρεται να παραδέχτηκε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι αποφάσισε λανθασμένα στο μαρκάρισμα του Κλωναρίδη στον Χογκ και ανέλαβε την ευθύνη.

Παρηγοριά στον άρρωστο... έλαβαν τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού το πρωί της Δευτέρας, στην πτήση της επιστροφής για την Αθήνα από τη Μυτιλήνη.

Συνεπιβάτης ήταν ο διαιτητής του παιχνιδιού με την ΑΕ Καλλονής, Σταύρος Τριτσώνης, και όπως ήταν λογικό, δέχτηκε τα παράπονα ποδοσφαιριστών και στελεχών της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο Αθηναίος ρέφερι παραδέχτηκε ότι αποφάσισε εσφαλμένα στη φάση του μαρκαρίσματος του Χογκ στην Κλωναρίδη.

"Έχετε δίκιο, έκανα λάθος, σας αδίκησα. Δεν είχα καλό οπτικό πεδίο. Δεν μπορούσε να δει καθαρά και η βοηθός μου τη φάση, στο σημείο όπου έγινε η ευθύνη είναι δική μου" ανέφερε ο Τριτσώνης και συμπλήρωσε: " Δεν έγινε κάτι επίτηδες, νομίζω πως ήταν το μοναδικό λάθος στο ματς".

Αναμφισβήτητα η παραδοχή του λάθους δίνει μία ηθική δικαίωση, αλλά η ζημιά για τον Παναθηναϊκό είναι βαθμολογική και δεν... επαναφέρει τους χαμένους βαθμούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ