ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η οργισμένη παρέμβαση του Αλαφούζου

Η οργισμένη παρέμβαση του Αλαφούζου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αρκέστηκε στα τουιτς αλλά παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του ANT1 για το Europa League εξαπολύοντας βαριές κατηγορίες.

Τα tweets του Γιάννη Αλαφούζου κόντρα στον ANT1 φαίνεται ήταν οι προειδοποιητικές βολές πριν την κατά μέτωπο επίθεση του προέδρου του Τριφυλλιού προς το κανάλι του Αμαρουσίου.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή του ANT1 μίλησε για προβοκατόρικο ρόλο από πλευράς του καναλιού ενώ έριξε και βόμβα...

Αρχικά, ο Αλαφούζος τόνισε σε επιθετικό ύφος: " Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για την κάλυψη του αγώνα του Παναθηναϊκού. Έχετε μια προκατάληψη ως κανάλι και ως εκπομπή και θεωρώ ότι κάνατε στρεβλή παρουσίαση στην απόδοση της ομάδας. Αυτή είναι η άποψη μου, αλλά και πολλών οπαδών μας.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έπρεπε να νικήσει και εσείς τον παρουσιάζετε σαν ομάδα έτοιμη να πεθάνει, να διαλυθεί και ότι είναι τυχερή που πήρε το βαθμό. Νομίζω ότι αφού προβάλετε μόνο τον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν δεν τον συμπαθείτε, δεν θα έπρεπε να κάνετε μία τόσο προκατειλημμένη παρουσίαση.

Εγώ τα λέω αυτά για να ξέρουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 ότι εμείς όχι μόνο δεν συμμεριζόμαστε την άποψη σας, αλλά εκφράζουμε και την αγανάκτηση μας για αυτή την εμπάθεια".

Κατόπιν, εξήγησε πως το βήμα που του δόθηκε από τον σταθμό, είναι αυτονόητο: "Τον τίτλο που έχετε στην οθόνη σας, τον είδε όλος ο κόσμος, όχι μόνο εγώ. Ξέρετε πολύ καλά πως όταν σας παίρνει ο πρόεδρος μιας ομάδας, που την έχετε παρουσιάσει με έναν τρόπο συγκεκριμένο και σας ζητάει να παρέμβει, το ελάχιστο δημοσιογραφικό ήθος επιβάλλει να τη δεχτείτε. Το λέω για να ξέρετε τη θέση μας"

Στη συνέχεια, έριξε τη... βόμβα της βραδιάς: "Θέλω να σας πω ότι ξέρω πολύ καλά ότι κάποιοι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έχουν ιδιαίτερη αντιπάθεια απέναντι στον κύριο Φερέιρα και συμμετείχαν - έχω στοιχεία στα χέρια μου, αν θέλετε - σε κλειστές ομάδες, που συζητούσαν και με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το πως θα πετύχουν αλλαγή του προπονητή. Αν θέλετε αυτά τα πράγματα, τότε εντάξει. Δεν έχουν όμως τόση δύναμη, γιατί δεν τα κατάφεραν".

Έπειτα, εξέφρασε την ενόχληση του για την κάλυψη των επεισοδίων: " Θα ήσασταν ευτυχής να μην τα είχε καταφέρει ο Παναθηναϊκός και επίσης, δεν αναφέρατε για τον φασιστικό χαιρετισμό που απεύθυναν συνέχεια οι οπαδοί της Λάτσιο και προκαλούσαν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού συστηματικά. Είπατε απλά ότι δεν είναι τα καλύτερα παιδιά.

Προσπαθούσαμε όλο το απόγευμα να μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί με τις μοτοσυκλέτες που ακολουθούσαν τους εκδρομείς της Λάτσιο από το αεροδρόμιο αν ήταν πολιτικής προελεύσεως, γιατί ξέρουμε ότι η Λάτσιο επισήμως είναι μία ομάδα με ροπή στην ακροδεξιά, αν ήταν ακροδεξιοί, ακροαριστεροί ή οτιδήποτε άλλο. Πρώτα κατηγορήσατε και λούσατε τον Παναθηναϊκό συνολικά και μετά σταθήκατε στους οπαδούς της Λάτσιο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ