ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η λεπτομέρεια με τους ελεύθερους

Η λεπτομέρεια με τους ελεύθερους
INTIME SPORTS

Στη λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών συγκαταλέγονται και όσοι αποδεσμεύτηκαν στο τέλος Αυγούστου, με ορισμένες εξ' αυτών να παρακολουθούνται από τον Νίκο Νταμπίζα.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού του 2014 ολοκληρώθηκε, όμως μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου υπάρχει το "παράθυρο" της απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Διαθέσιμοι και αξιόλογοι υπάρχουν αρκετοί αλλά η δήλωση του Γιάννη Αναστασίου ότι ενδιαφέρεται μόνο για έναν ποδοσφαιριστή με υψηλό βαθμό ετοιμότητας, περιορίζει σημαντικά τη λίστα.

Με τα δεδομένα που ισχύουν, οι πιθανότητες μιας μεταγραφής για τον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες, διότι δεν έχει εντοπιστεί ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά που ζητά ο Αναστασίου και ταυτόχρονα ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητες της ΠΑΕ.

Από την άλλη, στους ελεύθερους συγκαταλέγονται κάποιοι παίκτες οι οποίοι αρέσουν στον προπονητή του Τριφυλλιού, αλλά στη διάρκεια των επαφών οι απαιτήσεις τους είχαν κριθεί υπερβολικές.

Συνεπώς, η προοπτική μιας ακόμα προσθήκης αφορά τους συγκεκριμένους, υπό την αίρεση ότι θα αποδεχθούν τα χρήματα που προτείνει ο Παναθηναϊκός.

Ο Νίκος Νταμπίζας εξακολουθεί να έχει διαύλους επικοινωνίας με διάφορους μάνατζερ και σε συνεργασία με τους Αναστασίου και Τάκη Φύσσα, παρακολουθεί την αγορά των ελεύθερων.

Πάντως, συγκριτικά με τα προηγούμενα καλοκαίρια η εν λόγω κατηγορία ποδοσφαιριστών παρουσιάζει μία ουσιώδη αλλαγή.

Πλέον, συμπεριλαμβάνονται σε αυτή όλοι όσοι αποδεσμεύτηκαν από τις ομάδες τους στη διάρκεια των Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου, ενώ πριν τη δυνατότητα μεταγραφής είχαν μόνο όσοι είχαν λύσει τα συμβόλαια τους έως τις 30/6.

Επομένως, υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν προετοιμασία και βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έμειναν ελεύθεροι στο τέλος Αυγούστου και δεν χρειάζονται 1,5-2 μήνες για να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ