ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η κριτική του Sport24.για την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ματς με την Αϊνχτόφεν.

Το Sport24.gr ακτινογραφεί την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν.

ΣΤΙΛ: Καλός και σταθερός στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ο Λουκ Στιλ. Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε ενώ στο δεύτερο μέρος σε δυο φάσεις έσωσε τους πράσινους από ένα δεύτερο τέρμα.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε πολλά προβλήματα ο δεξιός οπισθοφύλακας των πράσινων στο πρώτο μέρος με τον Ντεμπάι να βγαίνει από την πλευρά του αλλά και τον Βίλεμς στο δεύτερο μέρος. Επίσης επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου τους πράσινους. Έκοψε κάποιες φάσεις στα στημένα και όταν βρέθηκε στο κέντρο της άμυνας του τριφυλλιού.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Κακό παιχνίδι από τον Κουτρουμπή που φυσικά και φέρει ευθύνη στο τέρμα που δέχεται το τριφύλλι στο 43' έχοντας κακή αντίδραση στο αμυντικό τρανζίσιον. Ένα γκολ που ήταν σχεδόν ίδιο ένα από τα γκολ που είχε δεχτεί το τριφύλλι στην Λεωφόρο στο ματς με την Σταντάρ Λιέγης.

ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ: Ο καλύτερος της πράσινης άμυνας. Σταθερός και πρώτος στις επεμβάσεις του απομάκρυνε κάθε κίνδυνο και έχασε μόνο σε μια φάση τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά ευτυχώς το τριφύλλι δεν την πλήρωσε.

ΝΑΝΟ: Σε ρηχά νερά στο πρώτο ημίχρονο και σχεδόν άφαντος ανέβηκε στο δεύτερο μέρος και βοήθησε τους πράσινους από τα αριστερά. Πήρε προσπάθειες και από δική του σέντρα ξεκινάει η ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός είχε κακά αλλά και καλά διαστήματα στην διάρκεια του αγώνα.

ΔΩΝΗΣ: Βασικός σε ευρωπαϊκό ματς στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν. Και μόνο αυτό αποτελεί κέρδος για τον νεαρό άσο που είχε και καλές αλλά και κακές στιγμές στην διάρκεια του αγώνα. Ίσως να μην του ταιριάζει η θέση του αμυντικού μέσου καθώς δεν μπορεί να βγάλει τόση πίεση αλλά είχε δίπλα του τους Ζέκα και Μπούι που βοηθούσαν όσο μπορούσαν. Προσπάθησε τα μέγιστα όμως και βοήθησε όσο μπορούσε. Πρέπει να βελτιώσει τις πάσες του και τα μαρκαρίσματα του.

ΜΠΟΥΙ: Υπήρχαν στιγμές που κυρίως στο πρώτο μέρος έλεγες ότι ο Παναθηναϊκός παίζει με δέκα παίκτες καθώς ο Ολλανδός ήταν εκτός τόπου και χρόνου με πολλά λάθη και χαμένες μεταβιβάσεις αλλά και μονομαχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ανέβηκε, έτρεξε περισσότερο, πήρε μέτρα και βοήθησε και αυτός το τριφύλλι για να παίξει στα ίσια την Αϊντχόφεν.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Ο Ντάνιελ Πράνιτς αγωνίστηκε σε έναν ρόλο μπροστά από την τριάδα των χαφ και στο διάστημα που έπαιξε, για 60 λεπτά, ήταν αρκετά δραστήριος, ίσως ο πιο δραστήριος παίκτης του τριφυλλιού. Ζητούσε μπάλα την έπαιρνε και προσπαθούσε για ότι καλύτερο. Είχε μάλιστα και το μοναδικό σουτ προς την εστία στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέταρτο που έπαιξε είχε και πάλι θετική παρουσία προσπαθώντας να βοηθήσει όσο μπορούσε.

ΖΕΚΑ: Πολλά χιλιόμετρα από τον μέσο του Παναθηναϊκού που βοήθησε επιθετικά και αμυντικά τους πράσινους σε όλη την διάρκεια του ματς. Έκλεινε τους χώρους στο κέντρο όποτε χρειαζόταν και προσπαθούσε να βγει και μπροστά. Ο Πορτογάλος θέλησε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και να δώσει ανάσες στους πράσινους και ανέβηκε όταν πέρασε ως εξτρέμ με το τριφύλλι να αλλάζει το σύστημα του στα τελευταία λεπτά σε 4-3-3.

ΝΤΙΝΑΣ: Αποχώρησε μόλις στο 23' της αναμέτρησης καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα στην μέση και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Δεν μπορεί να κριθεί η παρουσία σου σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Αγωνίστηκε για 75' στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού και δεν είχε ούτε μια τελική ευκαιρία. Αυτό τα λέει όλα για την βοήθεια του στην επιθετική ανάπτυξη των πράσινων. Ο Κλωναρίδης δεν τροφοδοτήθηκε και στους χώρους για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του με αποτέλεσμα να μην βοηθήσει επιθετικά το τριφύλλι. Αντίθετα στον αμυντικό του ρόλο ήταν ο πρώτος που έκανε άμυνα και προσπαθούσε να βγάλει πίεση.

ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ: Μπήκε ως αλλαγή στην θέση του Ντίνα που τραυματίστηκε και δεν είχε τόσο καλή παρουσία. Πολλές κακές επαφές με την μπάλα που στοίχισαν στους πράσινους, κακές μεταβιβάσεις και άσκοπα τρεξίματα. Ο μέσος από την Νιγηρία δεν βοήθησε ουσιαστικά το τριφύλλι.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Μπήκε ως αλλαγή στο 60' στην θέση του Πράνιτς με σκοπό να κάνει πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό. Βρέθηκε μέσα στις φάσεις όπως οφείλει να κάνει κάθε επιθετικός ακόμα και αν έχασε τις ευκαιρίες που βρήκε. Ήταν στο κατάλληλο σημείο όμως στην φάση του γκολ και έδωσε ένα σημαντικό πόντο στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΤΡΙΤΣ: Πέρασε και αυτός ως αλλαγή στο 75' αντί του Κλωναρίδη καθώς ο Αναστασίου ήθελε να διατηρήσει στην ομάδα δυο επιθετικούς. Στα 15' που αγωνίστηκε βοήθησε το τριφύλλι και μάλιστα η κίνηση του στο γκολ είναι πολύ καλή. Τόσο η πρώτη κεφαλιά που διώχνει δύσκολα ο γκολκίπερ όσο και εν συνεχεία το γεγονός ότι δίνει ασίστ στον Καρέλη και δεν προσπαθεί να σκοράρει ο ίδιος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ