ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με κάτω τα χέρια την Εστορίλ με 2-0 και το Sport24 κριτικάρει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Εστορίλ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και το Sport24.gr βάζει στο μικροσκόπιο του την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του "τριφυλλιού".

ΚΟΤΣΟΛΗΣ: Επανήλθε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού μετά από δυο επίσημα παιχνίδια στον πάγκο αλλά ήταν κακός και φέρει ευθύνη κυρίως στο πρώτο γκολ των πράσινων. Για μια ακόμα φορά βγήκε πολύ πλάγια και ενώ ουσιαστικά δεν υπήρχε λόγος. Στο δεύτερο τέρμα δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς ο μέσος της Εστορίλ κάνει είκοσι μέτρα χωρίς να τον μαρκάρει κανείς και παίρνει την κεφαλιά ανενόχλητος.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Μέτριο παιχνίδι από τον Χρήστο Μπούρμπο με τον δεξιό μπακ των πράσινων να κινείται όπως και οι περισσότεροι πράσινοι στην μετριότητα. Ναι μεν δεν έφαγε φάσεις από την πλευρά του αλλά ανέβηκε ελάχιστα κάτι που χρειαζόταν το τριφύλλι καθώς όπως φάνηκε στο δεύτερο μέρος όταν πήρε κούρσες στα πόδια του βοήθησε για να βγουν κάποιες φάσεις για τον Παναθηναϊκό που έγινε πιο απειλητικός.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Από τις ελάχιστες φορές που ο "Τριάντα" δεν ξεκίνησε ως δεξιός μπακ αλλά στα στόπερ μαζί με τον Σίλντενφελντ. Δεν φέρει αποκλειστικά ευθύνη σε κάποιο από τα δυο γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός αλλά και πάλι δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι έχοντας και αυτός κακή παρουσία όπως στο σύνολο της η πράσινη άμυνα.

ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ: Ο καλύτερος της άμυνας του Παναθηναϊκού αλλά και ο μοιραίος. Είναι αυτός που τρώει τις τρίμπλες του Σέμπα στο 1-0. Και όμως ο Κροάτης έκοψε πολλές καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Κοτσόλη και αν δεν ήταν αυτός ίσως η Εστορίλ έπαιρνε ακόμα μεγαλύτερη νίκη.

ΝΑΝΟ: Πολύ κακό παιχνίδι από τον Ισπανό άσο του Παναθηναϊκού. Δεν βοήθησε σε άμυνα και επίθεση ενώ έκανε και πολλά αβίαστα λάθη σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στο τριφύλλι. Από αυτόν ξεκινάει το πρώτο γκολ που δέχονται οι πράσινοι και από την πλευρά του γίνεται και η σέντρα στο δεύτερο γκολ. Βοήθησε ελάχιστα επιθετικά και είχε και κακές σέντρες.

ΖΕΚΑ: Σε μια θέση που δεν τον έχουμε συνηθίσει αυτή του αμυντικού χαφ, έτρεξε, έβγαλε πίεση, ζήτησε μπάλες αλλά δεν μπόρεσε ουσιαστικά να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό όσο θα ήθελε ο Γιάννης Αναστασίου. Βρέθηκε και αυτός σε κακή μέρα και σε τίποτα δεν θύμισε τον Ζέκα άλλων αγώνων για το τριφύλλι.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Μετά το "διάλειμμα" με δυο καλές παρουσίες ο Κροάτης επανήλθε στις φετινές του εμφανίσεις που είναι στο σύνολο τους κακές. Ο Πράνιτς δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου τον Παναθηναϊκό σε μαρκαρίσματα, στο να βγάλει πίεση και έτσι οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να κλείσουν τους χώρους στο κέντρο χάνοντας κατά κράτος την μάχη. Παράλληλα στην επίθεση δεν πήρε τόσο πολύ την μπάλα και δεν είχες εμπνεύσεις. Αποχώρησε στο 75' λόγω και ενός μικροτραυματισμού.

ΜΠΑΪΡΑΜΙ: Ο Αναστασίου του εμπιστεύθηκε θέση στο αρχικό σχήμα με την Εστορίλ και παρά το γεγονός ότι ο Σουηδός φάνηκε να έχει όρεξη δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό. Ναι μεν ζήτησε μπάλες, προσπάθησε να βγάλει ενέργειες τόσο πάνω στην γραμμή όσο και μέσα δεξιά αλλά δεν τα κατάφερε. Με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί με την έναρξη του δευτέρου μέρους από τον Καρέλη.

ΑΡΤΖΑΓΚΟΥΝ: Ο μοιραίος του Παναθηναϊκού και μακριά από τον καλό του εαυτό και αυτός. Δικαιολογημένα μετά τις εμφανίσεις του με Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου διατηρήθηκε στο αρχικό σχήμα αλλά κόντρα στην Εστορίλ ήταν αγνώριστος. Στο πρώτο μέρος χάλασε μια πολύ καλή φάση για τους πράσινους μόνος του ενώ στο δεύτερο μέρος χάνει ευκαιρία που δεν χάνεται στο 88' της αναμέτρησης. Ο νεαρός μέσος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες του τριφυλλιού έβγαλε πίεση αλλά μόνο αυτό.

ΝΤΙΝΑΣ: Μακριά από τον καλό εαυτό του που έδειχνε στα τελευταία ματς ο Ντίνας δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου στην διάρκεια της αναμέτρησης και για τα 57' που αγωνίστηκε. Η άμυνα της Εστορίλ τον περιόρισε αρκετά και δεν φάνηκε. Δεν ζήτησε μπάλα όσο σε άλλα παιχνίδια και επίσης δεν πίεσε όσο σε προηγούμενες αναμετρήσεις των πράσινων.

ΠΕΤΡΙΤΣ: Πολύ κακός ο Κροάτης επιθετικός που στο πρώτο μέρος είναι ζήτημα αν έκανε μια κίνηση η αν πήρε μια φορά σωστά την μπάλα και να γίνει απειλητικός για την αντίπαλη εστία. Βέβαια ούτε στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε παρά μόνο στην φάση του 54' με το τακουνάκι. Παρόλα αυτά έπαιξε σε όλο το 90λεπτο μην μπορώντας να βοηθήσει τους πράσινους σε κανένα σημείο.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Ο Γιάννης Αναστασίου τον έριξε στην μάχη με την έναρξη του δευτέρου μέρους αντί του Μπαϊράμι και είναι γεγονός ότι σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο η άμυνα της Εστορίλ τον αισθάνθηκε. Όχι ότι έπιασε σπουδαία απόδοση αλλά προσπάθησε να απειλήσει τόσο ο ίδιος με σουτ δικά του όσο και με τις κινήσεις του αλλά και τις τροφοδοτήσεις του.

ΔΩΝΗΣ: Σε μια προσπάθεια του Αναστασίου να δέσει το κέντρο πέρασε στο ματς των Δώνη αντί του Ντίνα στο 57' αλλά ο νεαρός μέσος δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του. Η απόδοση του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

ΛΑΓΟΣ: Μπήκε στο 75' ως αλλαγή του Πράνιτς και κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν ξεκίνησε. Εκτός και αν δεν του το επέτρεπε ο τραυματισμός του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ