ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr κριτικάρει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Μόσχας.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-2 από τη Ντιναμό Μόσχας στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών δεν είχε καλή απόδοση. Τόσο γιατί δεν βρέθηκαν σε καλό βράδυ, όσο και γιατί οι αντίπαλοι τους είχαν ποιότητα και ικανότητες, οπότε τους υπερκέρασαν.

Αναλυτικά η κριτική απόδοσης από το Sport24.gr:

ΚΟΤΣΟΛΗΣ: Ο Κοτσόλης είναι ντεφορμέ αυτή την περίοδο και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις. Κινείται αργά προς τη μπάλα και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Σε στιγμές πίεσης δεν μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και αυτό φαίνεται.

ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ: Ο καλύτερος της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού. Κάλυψε τις αδυναμίες του Μέντες σε αρκετές φάσεις και προσπάθησε να βγάλει τη μπάλα από την άμυνα. Έδωσε πολλές μάχες με τον Κούρανι, μερικές τις κέρδισε και άλλες τις έχασε.

ΜΕΝΤΕΣ: Η έλλειψη ταχύτητας και εκρηκτικότητας γίνονται εμφανείς για τον Ολλανδό σε αυτό το επίπεδο. Οι ταχύτατοι μεσοεπιθετικοί της Ντιναμό τον ταλαιπώρησαν και τον ανάγκασαν να υποπέσει σε λάθη, ενώ έχασε μονομαχίες. Κατάφερε να σταθεί κάπως χάρη στην εμπειρία του.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στον τομέα του έπαιζε ο επικίνδυνος Τζούτζεκ, ενώ συνέκλινε συνεχώς ο Κοκόριν. Αυτό δημιούργησε προβλήματα στον νεαρό μπακ, αφού βρισκόταν διαρκώς σε φάση «δύο με έναν». Έκοψε κάποιες φορές, άλλες προσπελάστηκε, ενώ δεν κατάφερε να βοηθήσει επιθετικά.

ΝΑΝΟ: Με δεδομένη την παρουσία του Ιόνοβ στο πεδίο δράσης του, ο Νάνο προσπάθησε να ανταποκριθεί. Είχε κοψίματα, όμως σε ορισμένες περιπτώσεις τον έχασε. Είχε πολλές προωθήσεις, αλλά η δημιουργική συνεισφορά του περιορίστηκε στην εκτέλεση του στημένου στο γκολ του Παναθηναϊκού.

ΛΑΓΟΣ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Λαγό στο ανασταλτικό κομμάτι, αφού κάλυψε σωστά τους χώρους μπροστά από τους δύο στόπερ, έκοψε κάθετες πάσες και έδωσε μάχες, αν και στο χώρο ευθύνης του κινήθηκαν αρκετοί αντίπαλοι. Δεν είχε πολλές βοήθειες από τον Πράνιτς στα μαρκαρίσματα.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Έτρεξε πάρα πολλά χιλιόμετρα σε αντίθεση με τη συνηθισμένη εικόνα του και έκανε πολλά μέτρα με τη μπάλα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να φανεί, ούτε με πάσα, ούτε με σουτ. Ανασταλτικά έκλεισε κάποιους χώρους, αλλά δεν είχε σημαντική συνεισφορά.

ΖΕΚΑ: Αγωνίστηκε με τρομερό πάθος και έτρεξε με αστείρευτες δυνάμεις. Πρωταγωνιστής στο pressing, έκοψε πολλές αντεπιθέσεις και έδωσε μάχες, κυρίως στη δεξιά πτέρυγα. Του έλειψε η ουσία, αλλά μετά την υπερπροσπάθεια δεν είχε καθαρό μυαλό να ολοκληρώσει.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Είχε μερικές καλές ενέργειες, αλλά καμία εξ’ αυτών δεν είχε ουσιαστική κατάληξη. Αναλώθηκε σε μεγάλο βαθμό με τις επιστροφές του στην άμυνα και δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ταχύτητα του. Δεν του πήγε το ματς, αν και δεν κρύφτηκε.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Δεν ήταν αδιάφορος, έκανε πολλά πάνω-κάτω και επιχείρησε να πάρει προσπάθειες, αλλά μηδέν εις το πηλίκο. Δεν μπήκε σε καμία απειλητική στιγμή, δεν κατάφερε να φανεί και εξουδετερώθηκε απόλυτα από τους αντίπαλους αμυντικούς.

ΝΤΙΝΑΣ: Ο πιο δραστήριος παίκτης στο επιθετικό κομμάτι. Κινήθηκε σε όλους τους χώρους, πήρε πολλές πρωτοβουλίες, δημιούργησε αριθμητικό πλεονέκτημα για το Τριφύλλι και πέτυχε το γκολ. Εάν γίνει πιο απλός στις επιλογές του, τότε θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοση του.

ΔΩΝΗΣ: Η είσοδος του ανέβασε όλο τον Παναθηναϊκό, αφού έδωσε ορμητικότητα και ατομική ενέργεια. Προώθησε τη μπάλα, απείλησε σε τέσσερις περιπτώσεις και βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας.

ΠΕΤΡΙΤΣ: Μπήκε προκειμένου να γεμίσει την περιοχή της Ντιναμό, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σωστά, ενώ έχασε τις προσωπικές μονομαχίες από τον Ντούγκλας.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ