ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ιδανική επιστροφή του Φιγκερόα και η Ole

Η ιδανική επιστροφή του Φιγκερόα και η Ole
INTIME SPORTS

Η αργεντίνικη ιστοσελίδα "Ole" αφιέρωσε ένα κείμενο, στην επιστροφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό, ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα. Η ευγνωμοσύνη του Αργεντινού στο "τριφύλλι" και το νέο ξεκίνημα...

Ήρθε στον Παναθηναϊκό πέρσι τον Γενάρη, ως ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που όμως βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Οι τραυματισμοί δεν του έδωσαν την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα και να καταξιωθεί όπως του άξιζε, αλλά δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε.

Μια από τις ομάδες που του έδωσαν τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει ήταν ο Παναθηναϊκός και εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά. Σε 8 αναμετρήσεις πέτυχε 3 γκολ κι ένα απ' αυτά ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", οπότε καταλαβαίνετε, πως δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω για να μπει στις καρδιές των φίλων του "τριφυλλιού".

Το καλοκαίρι δεν ήταν στους "πράσινους", όμως επέστρεψε πριν από λίγες εβδομάδες και άνοιξε τον χορό των γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη δύσκολη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Το "τριφύλλι" πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και ο Αργεντινός στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα πέτυχε αμέσως γκολ! Ιδανικότερη επανεκκίνηση δεν θα μπορούσε να φανταστεί...

Με το γκολ και την επιστροφή του Φιγκερόα ασχολήθηκε και η μεγάλη ιστοσελίδα της πατρίδας του "Ole". Οι Αργεντινοί φιλοξενούν δηλώσεις του 32χρονου επιθετικού, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Παναθηναϊκό για το γεγονός πως τον στήριξε και τον πίστεψε, ενώ παράλληλα ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους.

Στο μεταξύ, η "Ole" κλείνει το κείμενό της γράφοντας για το πέρασμα του Φιγκερόα στην Έμελεκ, αλλά και την θέση που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός για να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ