ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η γωνιά του η "καλή"

Η γωνιά του η "καλή"
INTIME SPORTS

Η απόκρουση του πέναλτι του Κώστα Μήτρογλου από τον Λουκ Στιλ ήταν προϊόν της οδηγίας από τον πάγκο, αλλά και της αποτελεσματικότητας που έχει ο Άγγλος γκολκίπερ στο συγκεκριμένο χώρο της εστίας του! (vds)

Ο Λουκ Στιλ απέκρουσε το πέναλτι του Κώστα Μήτρογλου στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, επιλέγοντας να πέσει στην αριστερή γωνία του αφού περίμενε να ελέγξει την κίνηση και τη φορά του σώματος του επιθετικού του Ολυμπιακού.

Αρκετοί απέδωσαν την αναμονή του Στιλ στην εκτέλεση του Μήτρογλου στη συμβουλή που του μετέφερε ο Κάρλος Ζέκα από τον πάγκο, δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα του Καλογερόπουλου.

Σίγουρα, η οδηγία του προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Αγριόγιαννη, έπαιξε το ρόλο της, όμως εξίσου σημαντικό για τον Άγγλο γκολκίπερ είναι ότι το πέναλτι εκτελέστηκε στην "καλή" του γωνία.

Ο Στιλ έχει κερδίσει το χαρακτηρισμό του "πεναλτάκια" στο Νησί έχοντας αρκετές αποκρούσεις στο ενεργητικό του, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έχει επιτευχθεί στην αριστερή του πλευρά!

Για του λόγου το αληθές, μερικά βίντεο από την παρουσία του στην Αγγλία αρκούν για να αποδείξουν ότι ο Άγγλος αποκρούει κυρίως προς τα αριστερά!

Πάντως, ο Άγγλος γκολκίπερ ήταν ο... καθοδηγητής μίας άσκησης στην προπόνηση ανάμεσα στους τερματοφύλακες της Μπάρνσεϊ, δίνοντας τους οδηγίες και προτρέποντας τους να σκοράρουν ο ένας σε βάρος του άλλο από απόσταση... πέναλτι!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ