ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Λεβαδειακό

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Οι Κλωναρίδης, Λαγός και Κουτρουμπής δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, αφού θα προφυλαχθούν εν όψει της ρεβάνς με τη Μίντιλαντ.

Με τρεις απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό την Κυριακή 24/8 στο "Σπύρος Λούης", όπως επιβεβαιώθηκε από την ανακοίνωση της αποστολής από τον Γιάννη Αναστασίου.

Στην 20μελή αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Κουτρουμπής, Κλωναρίδης και Λαγός, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου έχουν τεθεί οι Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Ζέκα, Πράνιτς, Μέντες, Ντίνας, Δώνης, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Μπούι.

Στο μεταξύ, στην τελευταία προπόνηση πριν την πρεμιέρα της Superleague, οι ποδοσφαιριστές έκαναν αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με τελειώματα.

Ο Kουτρουμπής ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ Κλωναρίδης και Λαγός συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Στην προπόνηση ο Αλαφούζος

Κατά τα συνηθισμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος μετέβη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και παρακολούθησε όλη την προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος, παρέμεινε και είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Γιάννη Αναστασίου, από τον οποίο ενημερώθηκε για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ