ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αντίδραση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Η αντίδραση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν σχολίασαν επί της ουσίας την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και επανέλαβαν ότι το μέλλον του Συλλόγου βρίσκεται στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η απόφαση του 6ου Θερινού Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου να κρίνει παράνομη την επιχορήγηση της Περιφέρειας Αττικής προς τον Παναθηναϊκό για την ανακατασκευή του "Απόστολος Νικολαΐδης", προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Οι δύο διοικήσεις εκφράζουν την κοινή θέση ότι η επόμενη μέρα του Συλλόγου βρίσκεται στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ επισημαίνουν ότι δεν έχουν επίσημη ενημέρωση από το ΕΣ για το ζήτημα και χαρακτηρίζουν τη διαρροή "εκ του πονηρού".

Αναλυτικά η κοινή θέση:

Σε ότι αφορά τα ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει περί μπλοκαρίσματος των χρημάτων της Περιφέρειας, τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και ο Ερασιτέχνης δεν γνωρίζουν να υπάρχει ουδεμία απόφαση με τέτοιο περιεχόμενο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει καμία τοποθέτηση ούτε πάνω σε κάτι υποθετικό, ούτε στην εκ του πονηρού διαρροή κάποιας πιθανής εισήγησης.

Σε ότι αφορά την επόμενη μέρα έχει πολλάκις τονιστεί ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την πραγματικότητα, η οποία δεν μπορεί να τον βρει πουθενά αλλού πλην της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Είναι γεγονός ότι στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη δεν έχει προωθηθεί κάποιο σχετικό έγγραφο από την Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο το απόγευμα της Δευτέρας 15/9 υπήρξε ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου προς τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους για την απόφαση.

Για αυτό άλλωστε, παρότι κυκλοφόρησε η πληροφορία, δεν έχει παρουσιαστεί επίσημη ανακοίνωση από το ΕΣ ή οποιονδήποτε άλλο φορέα.

Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης παρακολουθούν το θέμα και θα επανέλθουν όταν σημειωθεί νεότερη εξέλιξη με κοινή ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ