ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ζενίτ δεν βιάζεται για τον Πανιουκόφ

Η Ζενίτ δεν βιάζεται για τον Πανιουκόφ

Η Ζενίτ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αντρέι Πανιουκόφ για τη δεύτερη ομάδα. Δευτέρα στην Αβελίνο ο Καμπέσας, ο Χίλιεμαρκ περιμένει τη Τζένοα.

Στην αναμονή έχει βάλει τον Παναθηναϊκό η Ζενίτ Αγίας Πετρόπουλης, αναφορικά με τον δανεισμό του Αντρέι Πανιουκόφ. Η ρωσική ομάδα ενημέρωσε ότι πρώτα θα βρει τον αντικαταστάτη του 23χρονου στράικερ για τις "ρεζέρβες" της και μετά θα συζητήσει την παραχώρησή του στο Τριφύλλι.

Είναι προφανές ότι η Ζενίτ δεν επείγεται να δώσει τον Πανιουκόφ και ο Παναθηναϊκός καλείται να αποφασίσει αν και πόσο θα περιμένει. Από την άλλη, υπό τις προϋποθέσεις που αναζητά έναν επιθετικό ο Ουζουνίδης, δεν έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις και ίσως αναγκαστεί να δείξει υπομονή.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Αραβίδης παραμένει στη λίστα του Ουζουνίδη, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να απασχολήσει στην παρούσα φάση. Πρώτον, επειδή ο προπονητής του Τριφυλλιού αναζητά έναν φορ διαφορετικού τύπου και δεύτερον, διότι προέρχεται από πολύμηνη αγωνιστική απραξία.

ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ

Παράταση πήρε ο δανεισμός του Μπράιαν Καμπέσας στην Αβελίνο, που ήταν να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή (12/1). Η Αταλάντα που έχει τα δικαιώματα του 20χρονου εξτρέμ, ενημέρωσε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει να επιλύσει ορισμένα θέματα για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Πλέον, ο Καμπέσας αναμένεται στην ιταλική πόλη τη Δευτέρα (15/1) για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο. Ο προπονητής, Βάλτερ Νοβελίνο αναμένει τον επιθετικό από το Εκουαδόρ, γιατί τον υπολογίζει άμεσα και εκτιμά ότι θα βοηθήσει πολύ.

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της Τζένοα, Ντάβιντε Μπαλαρντίνι διατηρεί τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ ως μια από τις δύο εναλλακτικές για τη μεσαία γραμμή. Ο πρώτος στόχος του Ιταλού προπονητή είναι ο 20χρονος χαφ, Μάνουελ Λουκατέλι της Μίλαν, που όμως δύσκολα θα πειστεί να μετακομίσει στη Γένοβα, ενώ "έσκασε" και η πρότασή της για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και οι Ιταλοί αναφέρουν και το όνομα του 26χρονου Αφρίγιε Άκουα της Τορίνο...

Μετά, πάντως και τις τελευταίες εμφανίσεις του Χίλιεμαρκ που έδειξε κέφι και διάθεση να προσφέρει, πιθανότερο είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο έχει αποχωρήσει ήδη ο Σιλά, ενώ ετοιμάζει βαλίτσες και ο Κουρμπέλης...

Photo credits: FC Zenith official Twitter account

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ