ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η βασική απαίτηση του Λυμπερόπουλου από τον Αλαφούζο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε στο Sport24.gr ποια είναι η κύρια απαίτηση που έχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού εν όψει της επόμενης σεζόν.

Είναι γεγονός ο Νίκος Λυμπερόπουλος εργάζεται υπό δύσκολες συνθήκες στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός διευθυντής αναλώθηκε τον Ιανουάριο σε συζητήσεις για τη λύση συμβολαίων με τους Λεντέσμα, Σάμπα, Ιβανόφ, Ιμπάρμπο και για το δανεισμό του Γουακάσο, ενώ κλήθηκε να ενισχύσει το ρόστερ με ελάχιστα χρήματα, εξ’ ου και οι καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν.

Όμως, οι δυσκολίες στη δουλειά του Λυμπερόπουλου δεν έχουν ελαχιστοποιηθεί. Ο Μεσσήνιος δεν έχει τη δυνατότητα να κλείσει συμφωνίες με ποδοσφαιριστές οι οποίοι τον ενδιαφέρουν ή να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για ανανεώσεις ή αναπροσαρμογές συμβολαίων. Διότι όσο εκκρεμεί η αδειοδότηση για την ΠΑΕ, δεν μπορεί να διατεθεί ακριβές μπάτζετ για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Άλλωστε, προ ημερών ήταν αυτός ο οποίος ανέλαβε να μεταφέρει στους παίκτες το αίτημα της διοίκησης για την καταβολή του 30% της δόσης Μαρτίου και την εξόφληση τους σε μεταγενέστερο χρόνο. Προκειμένου να υπάρξει ρευστότητα για τη διευθέτηση απρόοπτων υποθέσεων ή για αυξημένες ανάγκες της τελευταίας στιγμής κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, όταν η ΠΑΕ καλείται να συμπληρώσει τον σχετικό φάκελο.

Ζητά αξιοπιστία στις πληρωμές

Ο Λυμπερόπουλος έχει αποδεχτεί τις δυσχέρειες, έστω και αν περίμενε κάπως καλύτερη την κατάσταση. Στο οικονομικό, η μοναδική απαίτηση που έχει θέσει στον Γιάννη Αλαφούζο για την επόμενη σεζόν, είναι να καταρτιστεί ένας προϋπολογισμός που θα τηρηθεί. Ο τεχνικός διευθυντής προτιμά ένα μικρότερο μπάτζετ που η ΠΑΕ μπορεί να το εγγυηθεί, παρά ένα μεγαλύτερο που θα προκαλέσει νέες εκκρεμότητες.

Σίγουρα, ο Λυμπερόπουλος ξέρει πως όσο περισσότερα χρήματα έχει στη διάθεση του, τόσο καλύτερες επιλογές θα κάνει για τη συγκρότηση του ρόστερ. Ωστόσο, θεωρεί πως για να καλλιεργηθεί θετικό κλίμα στα αποδυτήρια, πρέπει να αποφευχθούν τα φετινά προβλήματα. Με τη διασφάλιση της ομαλότητας στις πληρωμές, θα επικρατεί η κανονικότητα στην ομάδα. Είναι σαφές πως θέλει οι παίκτες να πληρώνονται στην ώρα τους και πιστεύει ακράδαντα πως η διοικητική αξιοπιστία θα συμβάλλει στην καλυτέρευση της δουλειάς του, όπως και του Μαρίνου Ουζουνίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ