ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η UEFA ελέγχει την Τρίτη το Balaidos

Η UEFA ελέγχει την Τρίτη το Balaidos

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του Balaidos και τα στελέχη της Θέλτα αισιοδοξούν πως θα λάβουν την έγκριση του κλιμακίου της UEFA, στον έλεγχο της Τρίτης.

Την άφιξη του κλιμακίου της UEFA, το οποίο θα διενεργήσει τον τελικό έλεγχο στο Balaidos και θα εγκρίνει τη χρησιμοποίηση του, περιμένουν στη Θέλτα το απόγευμα της Τρίτης (27/9).

Οι εργασίες στο γήπεδο του Βίγκο έχουν ολοκληρωθεί και από τις φωτιστικές μετρήσεις, εκτιμάται πως δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.

Η μεγαλύτερη παρέμβαση αφορούσε τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου, που είχε κριθεί ανεπαρκής. Για αυτό, τοποθετήθηκαν δύο μεταλλικές κατασκευές με προβολείς, ώστε να ενισχυθεί η ένταση των υφιστάμενων υποδομών.

Επίσης, για να διασφαλιστεί η ηλεκτροδότηση της εγκατάστασης, τοποθετήθηκε νέα γεννήτρια που εγγυάται την παροχή περισσότερων lux φωτός. Ο φωτισμός στο Balaidos είχε να ανακαινιστεί εδώ και χρόνια, απόρροια της απουσίας της Θέλτα από τις διοργανώσεις της UEFA.

Ακόμα, ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια και κατασκευάστηκε νέα φυσούνα, οι θέσεις και οι χώροι εργασίας των δημοσιογράφων βελτιώθηκαν και δημιουργήθηκαν γραφεία για τους αξιωματούχους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Για τις ανάγκες των χορηγών, δεσμεύτηκε ένα τμήμα της εξέδρας, χωρητικότητας 500 θέσεων, όπου θα τοποθετηθούν διαφημιστικά μπάνερ.

Στην περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο και το Balaidos δεν εγκριθεί, τότε το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί στο Dragao του Οπόρτο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ