ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Τραμπζονσπόρ ετοιμάζει κίνηση για τον Μολέντο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΟΛΕΝΤΟ
Μολέντο ICON

Ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ θα ζητήσει την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο και η τουρκική ομάδα έχει τη διάθεση να πληρώσει για να αποκτήσει τα δικαιώματα του.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ο επόμενος προορισμός του. Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου στόπερ, Ζίλμαρ Βελόζ χειρίζεται τις συζητήσεις με τις ενδιαφερόμενες ομάδες και έχει ενημερώσει ότι θα φέρει πρόταση στις επόμενες ημέρες.

Η Ιντερνασιονάλ είναι η πρώτη που έχει καταθέσει πρόταση με 260.000 ευρώ, διατηρώντας και το 25% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ενώ από τη Βραζιλία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι Φλαμένγκο, Κρουζέιρο και Κορίνθιανς.

Ωστόσο, η πιο δραστήρια τις τελευταίες ώρες είναι η Τραμπζονσπόρ. Η τούρκικη ομάδα έχει σε προτεραιότητα τον Μολέντο, από τη στιγμή που δεν τελεσφόρησε του Γκάμπριελ Παλέτα από τη Μίλαν. Μάλιστα, τα τούρκικα ρεπορτάζ επιμένουν ότι επίκεινται εξελίξεις άμεσα.

Ο προπονητής, Ριζά Καλιμπάιν επιστρέφει σήμερα (28/12) από την Αίγυπτο, που είχε μεταβεί για μεταγραφικούς λόγους και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο, Μουχαρέμ Ουστά, προκειμένου να ανακεφαλαιώσουν τις αποφάσεις τους. Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, ο Καλιμπάι θα ζητήσει την απόκτηση του Μολέντο, αφού έχει καταλήξει ότι είναι ο ιδανικός για το κέντρο της άμυνας.

Η Τραμπζονσπόρ αναμένεται να προσεγγίσει επίσημα τον Παναθηναϊκό ακόμα και πριν την είσοδο του 2018 και έχει την πρόθεση να πληρώσει 500-600.000 ευρώ για τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ