ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Θύρα 13 συνεισφέρει στην αποκατάσταση του "Απόστολος Νικολαΐδης"

Η Θύρα 13 συνεισφέρει στην αποκατάσταση του "Απόστολος Νικολαΐδης"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Θύρα 13 θα συνδράμει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο κόστος για τις εργασίες αποκατάστασης στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Την πρόθεση τους να συμβάλλουν στην κάλυψη του κόστους των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο "Απόστολος Νικολαΐδης", εξέφρασαν οι επικεφαλής της Θύρας 13 στους διοικούντες την ΠΑΕ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, οι συνδεσμίτες του Τριφυλλιού τόνισαν ότι σκοπεύουν να συνδράμουν με ένα ποσό, προκειμένου να επισκευαστεί ο δικός τους χώρος στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ασφαλώς, πρόκειται για μία σπάνια κίνηση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας και με τον τρόπο τους, αναγνωρίζουν ότι όλοι οφείλουν να προστατεύσουν την έδρα του Παναθηναϊκού, ανεξαρτήτως της αντιμετώπισης που έχει από τις ποδοσφαιρικές αρχές. Από την πλευρά τους, στη διοίκηση αποδέχτηκαν την προσφορά με ικανοποίηση και ζήτησαν να ενταθούν οι προσπάθειες για την αποβολή όσων δημιουργούν επεισόδια.

Ήδη, η ΠΑΕ έχει δρομολογήσει τα συνεργεία που θα αναλάβουν τις εργασίες και το "Απόστολος Νικολαΐδης" θα έχει επισκευαστεί πλήρως για το παιχνίδι με τον Αστέρα, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ