ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η θέση του Νταμπίζα για το "φλερτ" με Παναθηναϊκό

Η θέση του Νταμπίζα για το "φλερτ" με Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Mε "ποστ" του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook o Nίκος Νταμπίζας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κάνει καμία επί της ουσίας συζήτηση με τον Παναθηναϊκό, ούτε έχει θέσει όρους συνεργασίας με τους Πράσινους.

Για τις μεταγραφές γίνεται... χαμός στον Παναθηναϊκό εδώ και μία εβδομάδα, αλλά το θέμα του τεχνικού διευθυντή μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου παραμένει στάσιμο. Το μοναδικό όνομα που "διατηρείται" στα media είναι του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος πήρε δημοσίως θέση.

Με τοποθέτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και της Ομόνοιας τονίζει ότι δεν έχει συζητήσει με την Πράσινη ΠΑΕ για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ούτε έχει ζητήσει διαβεβαιώσεις για "εσωτερικά ζητήματα". Η δήλώσή του έχει ως εξής: "Με αφορμή τις πρόσφατες αναφορές του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου που με αφορούν άμεσα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ένα πράγμα. Δεν έχω κανει καμια συζήτηση για πιθανή ενασχόλησή μου με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πόσο μάλλον να ζητώ διαβεβαιώσεις γιια εσωτερικά ζητήματα του Συλλόγου". Νίκος Νταμπίζας.

Τι έχει συμβεί ως τώρα; Μόνο μια τηλεφωνική κρούση προς τον Νταμπίζα για τον αν θα τον ενδιέφερε νε συνεργαστεί εκ νέου με τον Παναθηναϊκό. Κρούση που έγινε μετά το ραντεβού Αλαφούζου - Ουζουνίδη, πριν από δέκα μέρες. Πέρα τούτου, τίποτα άλλο. Αληθές είναι ότι ο Νταμπίζας δεν θα είχε πρόβλημα να καθίσει και να συζητήσει επί της ουσίας με στελέχη της ΠΑΕ ή και τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ως τώρα. Άλλωστε, και στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sport24.gr πριν από σχεδόν δύο χρόνια, η απάντησή του σε σχετική ερώτηση για το αν θα μπορούσε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μελλοντικά ήταν η εξής: "Το ‘ποτέ μην λες ποτέ’ το έχω βρει πολλές φορές μπροστά μου στη ζωή. Γελάω μέσα μου όταν πάω να το πω μερικές φορές. Έχουν καταλυθεί πολλά "ποτέ" που έχω πει κατά καιρούς. Ναι, αν υπήρχε ένα καθαρό σχέδιο, μπορεί να γύριζα… Πιστεύω περισσότερο στους ανθρώπους που δημιουργούν τα πρότζεκτς. Μπορεί να υπάρχει ένα κλαμπ που να ταιριάζει στη δική σου νοοτροπία και λειτουργία, αλλά να είναι επικεφαλής κάποιος με τον οποίο δεν μπορείς να συνεργαστείς".

Σε γενικότερο πλαίσιο, το θέμα του τεχνικού διευθυντή προς το παρόν φαίνεται "παγωμένο" στον Παναθηναϊκό, αν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης με στενούς συνεργάτες του έχουν ονόματα υποψήφιων, έχουν δεχθεί κρούσεις και έχουν συνομιλήσει με μάνατζερς. Ίσως παραπεμφθεί στις καλένδες το ζήτημα, παρότι ο τεχνικός διευθυντής είναι πιο αναγκαίος κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και όχι μετά τη λήξη της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ