ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Θέλτα και το Βίγκο δεξιώθηκαν τον Παναθηναϊκό

Η Θέλτα και το Βίγκο δεξιώθηκαν τον Παναθηναϊκό

Η διοίκηση της Θέλτα και η Δημοτική Αρχή του Βίγκο καλωσόρισαν τον Παναθηναϊκό στην πόλη, πριν από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. (VIDEO)

Πριν από το παιχνίδι του Balaidos, το μεσημέρι της Πέμπτης (30/9) η διοίκηση της Θέλτα και η δημοτική αρχή του Βίγκο δεξιώθηκαν τη διοικητική αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού.

Η δεξίωση φιλοξενήθηκε στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης, το Pazo Quiñónes de León. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος του Βίγκο, Άμπελ Καμπαγιέρο και ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, τα μέλη της δημοτικής αρχής και τα στελέχη της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από την επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, Αθηνά Μπαλωμένου, τον διευθυντή ποδοσφαίρου Ζιλμπέρτο Σίλβα, τον υπεύθυνο αγώνων, Σπύρο Βλάχο, τον υπεύθυνο αγώνων, Απόστολο Κασκάνη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Σταμάτη Γαρρή.

Μετά τις συστάσεις, ακολούθησε γεύμα, ανταλλαγή δώρων και προσφωνήσεις μεταξύ των τριών πλευρών.

Ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, ανέφερε:

"Όταν μας έτυχε αυτός ο όμιλος, πέραν της ανησυχίας εξαιτίας της δυσκολίας των ομάδων, το υποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά. Πρώτα γιατί είμαστε αντιμέτωποι με τρεις ομάδες εξαιρετικής ποιότητας και κατά δεύτερο λόγο επειδή στην επιστροφή μας στην Ευρώπη μετά από δέκα χρόνια βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τρεις ιστορικές ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είμαστε στη διάθεσή σας για ο,τι θέλετε, δεν σας ευχηθούμε να νικήσετε αλλά οι φίλοι να απολαύσουν ένα εκπληκτικό ματς".

Η Αθηνά Μπαλωμένου, τόνισε:

"Το Βίγκο είναι μία όμορφη πόλη. Το γκρουπ μας είναι μία πρόκληση. Θέλουμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο, από ομάδες που έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο".

Ο Δήμαρχος του Βίγκο, Άμπελ Καμπαγιέρο, επεσήμανε:

"Κάρλος ήταν η δουλειά σου όλα αυτά τα χρόνια και είναι πολύ σημαντική στιγμή. Γι' αυτό θέλουμε να σου μεταδώσουμε τα συναισθήματά μας γιατί είσαι εσύ αυτός που κίνησε το όλο πράγμα κι επαναστατήσαμε".

Δείτε το ρεπορτάζ τοπικού τηλεοπτικού σταθμού:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ