ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η τετράδα των αρχηγών του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2018-19

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΙΕ(Α) ΔΩΝΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΙΕ(Α) ΔΩΝΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Κουρμπέλης, Δώνης από τη περσινή σεζόν και οι Μουνιέ, Στάικος θα είναι η τετράδα των αρχηγών του Παναθηναϊκού για τη φετινή χρονιά.

Γνώστη έγινε η τετράδα των αρχηγών του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν αφού μετά τους Κουρμπέλη και Δώνη που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ έπρεπε να βρεθούν οι... αντικαταστάτες των Βλαχοδήμου, Μολίνς που αποχώρησαν από το τριφύλλι.

Εδώ και μέρες ο Γιώργος Δώνης είχε πει στους ποδοσφαιριστές του πως στην τετράδα των αρχηγών θα είναι οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης και πως θα έπρεπε οι ξένοι παίκτες των πράσινων να ορίσουν έναν αρχηγό και κάτι αντίστοιχο να κάνουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Κατά την παραμονή του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία και πριν το φιλικό με την Αντβέρπ βρέθηκαν και οι δυο που θα συμπληρώσουν την τετράδα.

Από τους ξένους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού επιλέχθηκε αρχηγός να είναι ο Μουνιέ. Ο Γάλλος είναι μόλις έναν χρόνο στο τριφύλλι, αλλά έχει κερδίσει τους συμπαίκτες του με τη συμπεριφορά του. Βέβαια αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό οι ξένοι είναι όλοι και όλοι πέντε (Μουνιέ, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Άλτμαν και Γιόχανσον) και απ' αυτούς τα περισσότερα χρόνια στον Παναθηναϊκό είναι ο αμυντικός από το Μάλι. Για την τετράδα των αρχηγών όμως επιλέχθηκε ο Μουνιέ.

Εκπρόσωπος των νεαρών ποδοσφαιριστών και στην τετράδα των αρχηγών ορίστηκε ο Πασχάλης Στάικος. Ο "Πάσχος" όπως τον φωνάζουν όλοι είναι εξάλλου ο μεγαλύτερος από τους μικρούς, καθώς είναι γεννημένος το 1996, και επίσης ο ποιο έμπειρος ενώ βρίσκεται πάρα πολλά χρόνια στο τριφύλλι.

Άρα η τετράδα των αρχηγών του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν θα αποτελείται από τους Κουρμπέλη, Δώνη, Μουνιέ και Στάικο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ