ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η τέταρτη θέση φέρνει μετάθεση σε όλα

Η τέταρτη θέση φέρνει μετάθεση σε όλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει νωρίτερα την προετοιμασία και τις υποχρεώσεις του από κάθε άλλη χρονιά, εφόσον καταταχθεί τέταρτος στα playoffs.

Νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν στην ιστορία του θα αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός, εφόσον τερματίσει στην τέταρτη θέση των playoffs. Σε μία τέτοια περίπτωση θα εξασφαλίσει το "κακό" εισιτήριο για το Europa League, συμμετέχοντας στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της διοργάνωσης, τα δύο παιχνίδια της φάσης θα διεξαχθούν την Πέμπτη 13 Ιουλίου και την Πέμπτη 20 Ιουλίου. Όσο για την κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ο Παναθηναϊκός θα μάθει ότι θα αντιμετωπίσει το νικητή ενός ζευγαριού.

Ενδιάμεσα, την Παρασκευή 14 Ιουλίου θα κληρωθούν τα ζευγάρια του γ’ προκριματικού γύρου. Πιθανώς να μάθει απ’ ευθείας τον αντίπαλο του, είτε θα περιμένει την έκβαση μίας μονομαχίας από τον ίδιο γύρο με τον δικό του.

Τα ματς για τον 3 προκριματικό του Europa League θα διεξαχθούν στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου, στις 4 θα κληρωθούν τα ζευγάρια για τα play offs, με τα παιχνίδια να ορίζονται στις 17 και στις 24 Αυγούστου και την κλήρωση των ομίλων να προσδιορίζεται στις 25 Αυγούστου και την έναρξη τους στις 14 Σεπτεμβρίου.

Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει λίγες πιθανότητες να αποφύγει την τέταρτη θέση, θα χρειαστεί να προσαρμοστεί το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο Ουζουνίδης έχει ενημερώσει τους παίκτες ότι θα αρχίσουν προπονήσεις στις 14 Ιουνίου, επίσης νωρίτερα από κάθε άλλη φορά…

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ