ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η τελευταία προσπάθεια για τον Μασούντ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει τις ύστατες συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του Ιρανού επιτελικού χαφ του Πανιωνίου, Σοτζέι Μασούντ, μα τα περιθώρια είναι στενά. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ακόμα μία επαφή με τον ατζέντη του Σοτζέι Μασούντ έκανε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μετά την οριστικοποίηση της αποδέσμευσης του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Η αποχώρηση του Κολομβιανού απελευθέρωσε μία θέση μη κοινοτικού, που μπορεί να την πάρει ο Ιρανός επιτελικός χαφ.

Πλέον, αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι εάν υπήρξε σύγκλιση στο οικονομικό, μετά τη διαφορά που είχαν στη διαπραγμάτευση των προηγούμενων ημερών.

Επίσης, έχει δημιουργηθεί μπέρδεμα για το τι ισχύει με τον Πανιώνιο... Εάν στο συμβόλαιο του Μασούντ προβλέπεται ρήτρα εξαγοράς (είναι το επικρατέστερο σενάριο) που μπορεί να την καλύψει άμεσα ο Παναθηναϊκός ή θα χρειαστεί να διαπραγματευτεί το "σπάσιμο" της σύμβασης με τους Κυανέρυθρους από μηδενική βάση.

Όπως και να έχει, τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά και δεν επικρατεί αισιοδοξία ότι η μεταγραφή θα υλοποιηθεί. Διότι είναι αρκετές οι εκκρεμότητες και δεν έχει διαφανεί η προοπτική να επιτευχθεί συμβιβασμός.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστές αποτελεί εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος θεωρεί ότι ο Μασούντ θα βοηθήσει άμεσα και δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ