ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η τελευταία διαφορά Παναθηναϊκού – Κουτρουμπή

Η τελευταία διαφορά Παναθηναϊκού – Κουτρουμπή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Κουτρουμπής έχουν συμφωνήσει σε όλα εκτός από έναν όρο για την ανανέωση του συμβολαίου.

Στο ποσό που θα οριστεί το “buy out”, εστιάζεται η διαπραγμάτευση του Γιώργου Κουτρουμπή και των διοικούντων τον Παναθηναϊκό. Στους υπόλοιπους όρους, μεταξύ των οποίων και το οικονομικό, έχει επιτευχθεί συμφωνία από το προηγούμενο Σάββατο (16/10).

Ο 25χρονος αμυντικός ζητά η ρήτρα εξαγοράς να τοποθετηθεί στα 2,0εκατομμύρια ευρώ, θεωρώντας την ως ένα λογικό ποσό. Η ΠΑΕ την θέλει πιο υψηλή, κοντά στα 3,0 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που θεωρούνται υπερβολικά από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Υπάρχει η εκατέρωθεν διάθεση για συμβιβασμό, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Ανεπισήμως, η διοίκηση έχει διαμηνύσει στον Κουτρουμπή ότι πρέπει να καταλήξουν σε αμοιβαία αποδεκτή λύση στις επόμενες ημέρες και να μην αφήσουν τη συζήτηση να εξελίσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συνεπώς, ναι μεν η ΠΑΕ και ο παίκτης έχουν συμφωνήσει σε όλα τα ζητήματα εκτός από ένα, αλλά σε αυτό καλούνται να καλύψουν μία σημαντική διαφορά. Γεγονός που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον.

Το συμβόλαιο του Κουτρουμπή ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017 και με την ανανέωση, θα δεσμευτεί έως τις 30/6/2019.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ