ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η Ταγιέρες διαπραγματεύεται για τον Τσάβες"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Τσάβες EUROKINISSI

Η Ταγιέρες φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Αντρές Τσάβες και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ο Αντρές Τσάβες δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Αθήνα και ήδη, αναζητεί ομάδα στην Αργεντινή για να συνεχίσει την καριέρα του. Ασφαλώς, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα ήταν η ιδανική για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να απαλλαχθεί από τις υψηλές απολαβές που έχει ο 26χρονος στράικερ, αλλά και να μειωθούν τα χρήματα που πρέπει να καταβάλλει στη Μπόκα Τζούνιορς και στη Μπάνφιλντ.

Ο Τσάβες μπορεί να μην διανύει την πιο παραγωγική περίοδο του, όμως εξακολουθεί να έχει καλό όνομα στο αργεντινικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Σέσαρ Λουίς Μέρλο, η Ταγιέρες έχει στο στόχαστρο της τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή και διαπραγματεύεται την απόκτηση του.

Βέβαια, για να μπορέσει να τον αποκτήσει, η Ταγιέρες θα χρειαστεί τη σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκό. Η οποία θα δοθεί με ευχαρίστηκε, αρκεί η διοίκηση να καταλήξει σε συμβιβασμό με τον Τσάβες για τη λύση της συνεργασίας τους. Διότι το σενάριο της πώλησης δεν είναι το επικρατέστερο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επιπροσθέτως, ο ατζέντης του Τσάβες ψάχνει ομάδα για τον πελάτη του και στη Βραζιλία. Ο 26χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στη Σάο Πάολο το 2016 και άφησε καλές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ