ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ταγέρες κάνει επαφές με τον Τσάβες

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Τσάβες EUROKINISSI

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι συζητήσεις της Ταγέρες με τον Αντρές Τσάβες, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν θα συνεργαστούν. Περιμένουν τις εξελίξεις ο Παναθηναϊκός και η Μπόκα.

Η Ταγέρες είναι η πιο βάσιμη ελπίδα του Παναθηναϊκού, ώστε να περιορίσει τη ζημιά από τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες. Η συγκεκριμένη δεν είναι η μοναδική ενδιαφερόμενη, αλλά είναι η μοναδική που ο ιδιοκτήτης της διαθέτει οικονομική επιφάνεια και έχει τη διάθεση να πληρώσει ένα ποσό για τα δικαιώματα του "κομαντάντε".

Όπως αναφέρουν τα αργεντινικά ΜΜΕ, ο Αντρές Φάσι, ο επιχειρηματίας στον οποίο ανήκει η Ταγέρες, επέστρεψε στο Μπουένος Άιρες μετά τις διακοπές του στο Μεξικό και από εδώ και πέρα, θα ασχοληθεί με τα μεταγραφικά ζητήματα.

Στα πλεονεκτήματα του Φάσι συγκαταλέγεται ότι διατηρεί καλές σχέσεις με τη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς, που έχει ακόμα το 25% του Τσάβες και θέλει να πουληθεί ο ποδοσφαιριστής, ώστε να εισπράξει χρήματα. Επειδή, ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταβάλλει χρήματα από τα 1,35 εκατομμύρια ευρώ της συμφωνίας του Αυγούστου...

Πάντως, οι πληροφορίες από την Αργεντινή υποστηρίζουν ότι έχουν υπάρξει προπαρασκευαστικές επαφές μεταξύ στελεχών της Ταγέρες και του ατζέντη του Τσάβες και με την άφιξη του Φάσι, οι εξελίξεις θα οριστικοποιηθούν, θετικά ή αρνητικά.

Ο Τσάβες περιμένει τα νεότερα για την καριέρα του και μέχρι στιγμής, έχει απορρίψει προτάσεις από τη Βραζιλία και το Μεξικό. Επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, ο 26χρονος στράικερ θέλει να μείνει στην πατρίδα του και αναμένει τη διευθέτηση της υπόθεσης του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ