ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η συνάντηση των Ζέκα, Γιάνκοβιτς

Η συνάντηση των Ζέκα, Γιάνκοβιτς

Ο Ζέκα συνάντησε τον Βλάντο Γιάνκοβιτς στο περιθώριο της παρουσίας τους σε τηλεοπτική εκπομπή και αντάλλαξαν απίστευτες ατάκες. Από τον Ολυμπιακό και τον τίτλο, έως τον Αντρέι Κιριλένκο και τη θέση του δεξιού μπακ!

Μία συνάντηση με πράσινη απόχρωση έγινε το βράδυ της Δευτέρας 23/2 στα στούντιο του συνδρομητικού καναλιού Nova, στο περιθώριο της εκπομπής "Η ώρα των πρωταθλητών".

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Ζέκα και ο φόργουορντ της ομάδας μπάσκετ, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, συναντήθηκαν στα πλατό, αφού και οι δύο ήταν προσκεκλημένοι για να παραχωρήσουν συνέντευξη.

Ο Ζέκα μίλησε πρώτος και κατά την αποχώρηση του, έπεσε πάνω στον Γιάνκοβιτς και συνομίλησαν για περίπου 15 λεπτά, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τη νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά και σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Αφού αντάλλαξαν συγχαρητήρια, ο Ζέκα εξέφρασε την... απορία του για το "τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ; Δεν μπορούν να σας νικήσουν με τίποτα, έτσι;" και υπογράμμισε στον Βλάντο ότι "παρακολουθώ πολύ μπάσκετ και κάθε φορά που έρχομαι στο ΟΑΚΑ για να σας δω, συμπεριφέρομαι σαν οπαδός και όχι σαν επαγγελματίας αθλητής" για να λάβει την απάντηση ότι "καλά κάνεις, κι εγώ έτσι θα έκανα στο γήπεδο".

Ο Ζέκα έδειξε ιδιαίτερα ενημερωμένος για την Euroleague και τόνισε ότι το επικείμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ "είναι πολύ δύσκολος και καθοριστικός αγώνας" ενώ εξέφρασε την άποψη του για την επικείμενη συμφωνία του Κιριλένκο με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Γιάνκοβιτς, από την πλευρά του, ρώτησε τον Ζέκα "Πότε θα μιλήσεις ελληνικά;", με τον Πορτογάλο να απαντά με χιούμορ ότι "αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα μιλήσω ελληνικά για ένα χρόνο". Τότε, ο Γιάνκοβιτς τον αντέκρουσε λέγοντας "άρχισε να ετοιμάζεσαι" και έδωσε και μερικές συμβουλές για τη γλώσσα, όπως ότι "δεν είναι δύσκολο να μιλάς ελληνικά".

Πάντως, ο 23χρονος μπασκετμπολίστας είχε αρκετές απορίες για τα ποδοσφαιρικά ζητήματα, με κορυφαία όλων το "πώς είναι να παίζεις δεξί μπακ;", η οποία προκάλεσε και τα πειράγματα του Ζέκα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ