ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η συνάντηση των τριών και ο Αλαφούζος

Η συνάντηση των τριών και ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr για την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου, στο διαφαινόμενο κλείσιμο του ραντεβού των Σαββίδη - Μελισσανίδη με τον Μαρινάκη, παρουσία του Κοντονή.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (24/3) στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ανοιχτή πρόσκληση, ωστόσο δεν προτίθεται να παραστεί, όπως έχει διαμηνύσει στον υφυπουργό.

Εμμένει στην άποψη ό τι δεν έχει να συζητήσει κάτι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο θεωρεί μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Συνεπώς, εκτιμά πως οτιδήποτε συμφωνηθεί με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να τηρηθεί. Με βάση την πεποίθηση του, θα πρόκειται για... προσχηματική συμφωνία που δεν θα συμβάλλει στην εξυγίανση και την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πρόκειται να αποτρέψει τους Μελισσανίδη και Σαββίδη από τη συνάντηση με τον Μαρινάκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει ότι ο ίδιος έχει συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, παρουσία του υφυπουργού και διαπίστωσε στη συνέχεια, ότι τίποτα από τα συμφωνηθέντα δεν υλοποιήθηκε. Για αυτό, θα αφήσει τους Μελισσανίδη και Σαββίδη να το διαπιστώσουν και εκείνοι.

Ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των τριών ανδρών διατηρείται και εξακολουθούν να συντονίζουν τις κινήσεις τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ταυτίζονται στα πάντα. Η απουσία του Αλαφούζου από τη συνάντηση δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό, αφού έτσι και αλλιώς θα ενημερωθεί για το περιεχόμενο της συζήτησης στο υφυπουργείο.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ