ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η συμφωνία Αλαφούζου - Στραματσόνι και οι δύο όροι

Η συμφωνία Αλαφούζου - Στραματσόνι και οι δύο όροι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr έμαθε μέσω Ιταλίας, τους δύο όρους που έθεσε ο Αντρέα Στραματσόνι στον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να υπογράψει έως τον Ιούνιο του 2018. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Τη συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι για την ανανέωση της συνεργασίας τους έως τον Ιούνιο του 2018, ανεδειξε την Παρασκευή (6/5) η ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb.com". Το Sport24.gr ερεύνησε περαιτέρω την υπόθεση, επικοινωνώντας με Ιταλούς συναδέλφους, οι οποίοι διατηρούν διαύλους επικοινωνίας με το περιβάλλον του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Από τους κοντινούς ανθρώπους του 39χρονου κόουτς, επιβεβαιώνεται στους Ιταλούς ότι έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία στους οικονομικούς όρους. Ωστόσο, επισημάνθηκε ότι ακόμα δεν έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια και αυτό αναμένεται να συμβεί μετά το τέλος των play offs, με ότι συνεπάγεται η συγκεκριμένη επιλογή.

Επιπροσθέτως, τονίζεται ότι ο Στραματσόνι έχει ζητήσει την υπόσχεση του Αλαφούζου ότι δεν πρόκειται να πουληθεί κάποιος από τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θα υποδείξει, καθώς και την ενίσχυση του επιτελείου του με τους συνεργάτες που θα επιλέξει.

Το περιβάλλον του Ιταλού προπονητή εξηγεί ότι ο Στραματσόνι έχει πειστεί για τις προθέσεις του Αλαφούζου αναφορικά με το πρότζεκτ που συμφώνησαν. Εξ' ου και η απόφαση του να παραμείνει μακριά από την πατρίδα του για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως χαρακτηρίζεται η διετία.

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι επιμένουν ότι στην ισχύουσα σύμβαση του Στραματσόνι με τον Παναθηναϊκό, υφίσταται ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία θα απαλειφθεί στο νέο συμβόλαιο που θα υπογραφεί. Δείγμα της εμπιστοσύνης που έχει επικρατήσει μεταξύ των δύο πλευρών...

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ