ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η συγκυρία δεν βοηθά τον Παναθηναϊκό

Η συγκυρία δεν βοηθά τον Παναθηναϊκό

Η κατάσταση στην Ελλάδα θα χρειαστεί αρκετές ημέρες για να σταθεροποιηθεί και ενισχύει τους δισταγμούς του Σέρχιο Σάντσεθ, καθώς και τις επαφές των Φύσσα, Βόκολου, με άλλους κεντρικούς αμυντικούς.

Επισήμως, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση του Σέρχιο Σάντσεθ, μετά τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της Κυριακής (5/7). Ωστόσο, παρότι δεν το διαρρέουν, γνωρίζουν ότι η αβεβαιότητα στη χώρα δεν θα υποχωρήσει από τη Δευτέρα (6/7) και πιθανότατα θα παραταθεί και την επόμενη εβδομάδα.

Συνεπώς, το σενάριο να πειστεί ο Σάντσεθ ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στην Ελλάδα από εδώ και στο εξής, δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Άλλωστε, ο Ισπανός διεμήνυσε ότι πρώτα θα περιμένει να πληροφορηθεί τις καλές ειδήσεις και μετά θα δώσει θετική απάντηση.

Επίσης, δημοσιογράφοι από τη Μάλαγα διακινούν την πληροφορία ότι ο Σάντσεθ έχει δεχτεί κρούση από τη Λεβάντε, με προτεινόμενες απολαβές χαμηλότερες από τις προσφερόμενες του Παναθηναϊκού.

Απολύτως φυσιολογικά, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος προετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους και βολιδοσκοπούν ποδοσφαιριστές και ατζέντηδες, για να διαπιστώσουν ποιοι προτίθενται να συζητήσουν την έλευση τους στην Αθήνα, καθώς και τις απαιτήσεις τους.

Το γεγονός ότι σε όλη την Ευρώπη, η Ελλάδα παρουσιάζεται ένα βήμα πριν από τη χρεωκοπία, δεν ευνοεί τις προσπάθειες τους και συναντούν αρκετές αρνήσεις ή αναβλητικότητα.

Από τα ονόματα που έχουν γραφτεί στο ρεπορτάζ, ο Γέλε Βαν Ντάμε δεν αποδεσμεύεται από τη διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης, ενώ, ο Αντολίν Αλκαράς παραμένει χωρίς ομάδα και έχει επαναπροσεγγίσει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Επιπροσθέτως, φέρεται να έχει προταθεί ο 32χρονος Ισπανός αριστεροπόδαρος αμυντικός, Χοσέ Αντόνιο Ντοράντο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ, αλλά, δεν επιβεβαιώνεται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ