ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η συγκινητική ανάρτηση του Φύσσα για τον Κυράστα

Η συγκινητική ανάρτηση του Φύσσα για τον Κυράστα

Σαν σήμερα συμπληρώνονται 13 χρόνια από την απώλεια του Γιάννη Κυράστα και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, με ανάρτηση του στο instagram έδειξε ότι θα τον έχει για πάντα στο μυαλό του.

Με μια συγκινητική ανάρτηση ο Τάκης Φύσσας έδειξε πως όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα ξεχάσει ποτέ τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα ο οποίος έφυγε από την ζωή σαν και σήμερα πριν από 13 χρόνια.

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram δυο φωτογραφίες, μία που είναι μαζί με τον αείμνηστο Κυράστα και μια με την κούπα του 2004 που κατέκτησε η Εθνική Ελλάδος και έγραψε πως στην κατάκτηση αυτού του τροπαίου το δικό του μερίδιο ανήκει στον Κυράστα.

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Λίγο πριν την κατάκτηση "είχες φύγει". Το δικό μου μερίδιο στην ιστορική αυτή επιτυχία...ΣΟΥ ανήκει". Και το συνόδεψε με τα χασταγκς, Γιάννης Κυράστας, αξέχαστος, ο προπονητής, "RIP".

Άλλωστε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Άγγελος Φιλλιπίδης, εκείνη την περίοδο στο μεγάλο αφιέρωμα που έκανε το Sport24.gr για τον Γιάννη Κυράστα δήλωσε πως η κατάκτηση του Euro 2004 οφειλόταν κατά πολύ και στον Έλληνα τεχνικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ