ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Super League επανεξετάζει τον υποβιβασμό λόγω χρεών

SUPERLEAGUE / ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την επόμενη εβδομάδα η Super League θα αποφασίσει και θα εισηγηθεί προς την ΕΠΟ την ποινή που θα επιβληθεί στις ομάδες αν δεν πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Η τύχη του Παναθηναϊκού και η συμμετοχή του την επόμενη σεζόν στην Super League Σουρωτή δεν αποκλείεται να βρίσκεται και στα ίδια τα χέρια της διοργανώτριας αρχής.

Συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα θα γίνει διοικητικό συμβούλιο στο οποίο τα μέλη της θα αποφασίσουν για τις ποινές που θα επιβληθούν στις ομάδες αν δεν πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η ποινή σ' αυτή την περίπτωση είναι ο υποβιβασμός στη μικρότερη κατηγορία, όπως έγινε το καλοκαίρι με τον Ηρακλή. Βέβαια αυτή η ποινή ίσχυσε για πρώτη φορά πέρυσι καθώς τα προηγούμενα χρόνια ως ποινή ίσχυε η "απαγόρευση μεταγραφών".

Κάτι που φυσικά αν ψηφισθεί και πάλι φέτος θα είναι κάτι θετικό για τον Παναθηναϊκό που θα μπορέσει αν δεν καταφέρει να αντεπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις να είναι και του χρόνου στη Super League.

Στην απόφαση των μελών της διοργανώτριας αρχής μπορεί να παίξει ρόλο και η επιστολή της NOVA προς τις ομάδες, η οποία κάνει λόγο για διαφορετική οικονομική συμφωνία αν την επόμενη σεζόν δεν μετέχει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα.

Οπότε, την επόμενη εβδομάδα τα μέλη της λίγκας θα αποφασίσουν και εν συνεχεία θα εισηγηθούν στην ΕΠΟ για τις ποινές που θέλει να ισχύσουν. Η ΕΠΟ θα πάρει την τελική απόφαση.

Έως τώρα αυτό που θέλουν οι περισσότεροι είναι να παραμένει ως έχει φέτος η ποινή και να μην υπάρξει αναστολή για κάποια χρόνια. Βέβαια αυτό ήθελαν οι περισσότεροι πριν λάβουν στα χέρια τους την επιστολή της "NOVA" η οποία μπορεί και να διαφοροποιήσει την άποψή τους, λόγω της περικοπής των χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα σε περίπτωση υποβιβασμού του Τριφυλλιού...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ