ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Σταντάρ Λιέγης για τον Χουλτ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Χουλτ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με βελγική ιστοσελίδα, ο Νίκλας Χουλτ αποτελεί την εναλλακτική επιλογή της Σταντάρ Λιέγης για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ακόμα ένας βασικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια από το εξωτερικό. Αυτή τη φορά είναι ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος τοποθετήθηκε στο στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ αποτελεί την εναλλακτική λύση της βελγικής ομάδας για το αριστερό άκρο της άμυνας, μετά τον Σεμπαστιάν Ποκονιόλι.

Ο Βέλγος αμυντικός έχει αγωνιστεί στη Σταντάρ στο παρελθόν και μετά την εμπειρία του στη Γουέστ Μπρομ και στην Premier League, σκέφτεται να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Εφόσον αποφασίσει διαφορετικά, τότε σύμφωνα με την ιστοσελίδα " dhnet.be", ο Νίκλας Χουλτ είναι ο πρώτος στη λίστα για να αποκτηθεί με μεταγραφή.

Οι ιθύνοντες της Σταντάρ φέρονται να έχουν μιλήσει με τον Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος σχημάτισε δίδυμο με τον Χουλτ στην αριστερή πτέρυγα του Παναθηναϊκού και έχει άποψη.

Ο Εμποκού έχει μιλήσει με τα καλύτερα για τον Σουηδό και πρότεινε ανεπιφύλακτα την απόκτηση του, ενώ οι Βέλγοι είχαν δει τον ποδοσφαιριστή στο 2-2 μεταξύ Παναθηναϊκού και Σταντάρ στη Λιέγη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ