ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Σουηδία Κ21 του Χελάντερ προκρίθηκε

Η Σουηδία Κ21 του Χελάντερ προκρίθηκε

Η Σουηδία Κ21 προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21, με τον Χελάντερ να έχει ρόλο δημιουργού στο γκολ της ισοφάρισης στο 1-1 με την Πορτογαλία. (vd)

Η απόφαση του Φίλιπ Χελάντερ για το μέλλον του, θα καθυστερήσει ακόμα μερικές ημέρες, αφού, η Σουηδία με το ισόπαλο 1-1 με την Πορτογαλία, προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Euro U21, που διοργανώνεται στην Τσεχία.

Ο Σουηδός στόπερ, ο οποίος ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, δεν άρχισε στην ενδεκάδα, παρά τις δύο πολύ καλές εμφανίσεις του στα δύο προηγούμενα ματς του ομίλου. Η Σουηδία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από την Πορτογαλία στο κέντρο της άμυνας και δέχτηκε γκολ από τον Γκονζάλο Πασιένσα στο 58'.

Ο Χελάντερ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 80' στη θέση του Μπάφο και στο 89΄έκανε ένα μεγάλο γέμισμα προς την περιοχή των Πορτογάλων, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, ο Τίμπλινγκ αξιοποίησε την αδυναμία τους και με πλασέ, ισοφάρισε!

Με το βαθμό, η Σουηδία τερμάτισε στη 2η θέση και προκρίθηκε με την 1η Πορτογαλία, ενώ, στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν το Σάββατο (27/6) θα αντιμετωπίσει τη Δανία!

Δείτε τα χάιλαϊτ του ματς...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ